مایه خمیر را همراه با شیر و آب و شکر در ظرفی میریزیم سپس تخم مرغ را به آن ها اضافه میکنیم. مواد را خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند.
آرد را با کمی نمک مخلوط می کنیم و کم کم به مواد قبلی میافزاییم و به هم زدن ادامه میدهیم.
کره را هم به مواد اضافه می کنیم و خوب خمیر را ورز میدهیم سپس آن را داخل یک کیسه در دمای اتاق قرار میدهیم تا استراحت کند.
پس از گذشت یک ساعت، سطح میز را آردپاشی و خمیر را روی آن پهن میکنیم.
خمیر را به شکل مکعبهای کوچک، برش میدهیم.
روغن را در ظرفی میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم. وقتی روغن خوب داغ شد، خمیرهای مکعبی را داخل روغن سرخ میکنیم.
سطح دوناتهای آماده شده را با پودر قند میپوشانیم.
دوناتها آمادهاند. آن ها را در کناری قرار میدهیم تا خنک شوند.
آرد را با کمی نمک مخلوط می کنیم و کم کم به مواد قبلی میافزاییم و به هم زدن ادامه میدهیم.
کره را هم به مواد اضافه می کنیم و خوب خمیر را ورز میدهیم سپس آن را داخل یک کیسه در دمای اتاق قرار میدهیم تا استراحت کند.
پس از گذشت یک ساعت، سطح میز را آردپاشی و خمیر را روی آن پهن میکنیم.
خمیر را به شکل مکعبهای کوچک، برش میدهیم.
روغن را در ظرفی میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم. وقتی روغن خوب داغ شد، خمیرهای مکعبی را داخل روغن سرخ میکنیم.
سطح دوناتهای آماده شده را با پودر قند میپوشانیم.
دوناتها آمادهاند. آن ها را در کناری قرار میدهیم تا خنک شوند.
آرد – ۵۵۰ گرم
آب ولرم – ۱۲۰ میلی لیتر
شیر ولرم – ۳۶۰ میلی لیتر
شکر – ۶۰ گرم
تخم مرغ – ۲ عدد
مایه خمیر – یک قاشق مرباخوری
کره نرم شده – ۶۰ گرم
روغن برای سرخ کردن – به میزان لازم
پودر قند – به میزان لازم
میوه های فصل – برای تزیین