گردو یا هر آجیل دلخواه خرد شده – یک فنجان
کره – یک فنجان
شکر قهوهای – ۴۸۰ گرم
شیر پرچرب یا خامه – ۲ فنجان
شیره ذرت – یک فنجان
وانیل – به مقدار لازم
کف یک سینی را فویل بیندازید بهطوری که لبههای سینی با فویل پوشانده شود. فویل را با کره چرب کنید. اگر مایل بودید، خردههای گردو را کف سینی بپاشید. کره را روی حرارت ملایم آب کنید. شکر قهوهای، شیر و شیره ذرت را اضافه و خوب مخلوط کنید و روی حرارت زیاد هم بزنید تا به جوش آید.
حرارت را کم کنید به طوری که همچنان بجوشد و آن را همچنان هم بزنید تا مخلوط سفت شود و شکل بگیرد. قابلمه را از روی حرارت بردارید، وانیل را اضافه کنید و به سرعت در سینی بریزید تا زمانی که فرم بگیرد. با کمک فویل شکلات را از سینی درآورید. کاردی را با کره چرب کنید، شکلاتها را مکعبی ببرید و در کاغذهای روغنی مربع شکل بگذارید. این شکلات را میتوانید تا دو هفته نگه دارید.