تخم مرغ – ۵ عدد
شکر ریز – ۱۰۰ گرم
شکلات ذوب شده – ۱۰۰ گرم
آرد – ۷۰ گرم
بکینگ پودر- نصف قاشق چای خوری
پودر کاکائو- ۲ قاشق سوپ خوری
گردوی آسیابشده – نصف پیمانه
آب گرم شده – ۳ قاشق غذاخوری
خامه شیرینی فرم گرفته – ۲۰۰ گرم
پودر قند – به میزان لازم
زرده های تخممرغ را با نیمی از شکر آن قدر میزنیم تا حجیم و کش دار شود. سفیدهها را با باقی مانده شکر تا حدی می زنیم که از ظرف بر نگردد.آرد، بکینگپودر و پودر کاکائو را مخلوط و سه بار الک میکنیم.زرده و سفیده را به حالت دورانی و به آرامی مخلوط می کنیم، آرد را هم به همین ترتیب در سه مرحله اضافه وسپس گردو و آب گرم را همزمان با مواد مخلوط می کنیم. در کف سینی فر کاغذ روغنی می گذاریم و مایه کیک را می ریزیم و روی مواد را صاف میکنیم. قالب را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار میدهیم، ۳۰ دقیقه زمان نیاز است تا رولت بپزد.میز را پودر قند پاشیده و رولت را بر میگردانیم سپس سینی را روی رولت می گذاریم تا ۳۰ دقیقه بماند و کیک عرق کند. کیک را با کاغذ روغنی رول و بعد باز میکنیم.
روی کیک را خامه می کشیم و رول می کنیم. برای روکش از شکلات ذوبشده استفاده میکنیم.
شکر ریز – ۱۰۰ گرم
شکلات ذوب شده – ۱۰۰ گرم
آرد – ۷۰ گرم
بکینگ پودر- نصف قاشق چای خوری
پودر کاکائو- ۲ قاشق سوپ خوری
گردوی آسیابشده – نصف پیمانه
آب گرم شده – ۳ قاشق غذاخوری
خامه شیرینی فرم گرفته – ۲۰۰ گرم
پودر قند – به میزان لازم
زرده های تخممرغ را با نیمی از شکر آن قدر میزنیم تا حجیم و کش دار شود. سفیدهها را با باقی مانده شکر تا حدی می زنیم که از ظرف بر نگردد.آرد، بکینگپودر و پودر کاکائو را مخلوط و سه بار الک میکنیم.زرده و سفیده را به حالت دورانی و به آرامی مخلوط می کنیم، آرد را هم به همین ترتیب در سه مرحله اضافه وسپس گردو و آب گرم را همزمان با مواد مخلوط می کنیم. در کف سینی فر کاغذ روغنی می گذاریم و مایه کیک را می ریزیم و روی مواد را صاف میکنیم. قالب را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار میدهیم، ۳۰ دقیقه زمان نیاز است تا رولت بپزد.میز را پودر قند پاشیده و رولت را بر میگردانیم سپس سینی را روی رولت می گذاریم تا ۳۰ دقیقه بماند و کیک عرق کند. کیک را با کاغذ روغنی رول و بعد باز میکنیم.
روی کیک را خامه می کشیم و رول می کنیم. برای روکش از شکلات ذوبشده استفاده میکنیم.