غذای محلی
کنگر – یک کیلو گرم
آرد -یک پیمانه
نمک – یک قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه – یک قاشق چای خوری
زیره ساییده – یک قاشق چای خوری
بکینگ پودر – یک قاشق چای خوری
تخم مرغ – ۳ عدد
شیر – نصف پیمانه
کره – ۳ قاشق سوپ خوری (آب شده)
زعفران -۳ قاشق سوپ خوری (آب کرده)
روغن – ۲ پیمانه
برنج به صورت کته – ۲٫۵ پیمانه
ماست چکیده یا خامه ای – یک پیمانه
ابتدا تیغ کنگرها را می گیریم و آن ها را می شوییم و به قطعات مناسب و دلخواه برش می زنیم.
آرد را در ظرفی می ریزیم و نمک، فلفل، زیره و بکینگ پودر را به آن می افزاییم و مخلوط می کنیم.
در ظرفی تخم مرغ، شیر، کره و زعفران دم کرده را مخلوط می کنیم و با هم زن خوب می زنیم و به آرد می افزاییم و هم می زنیم تا مایه به غلظت ماست برسد (اگر مایه کمی شل بود، می توانید کمی آرد به آن اضافه کنید).
سپس کنگرها را درون مایه می ریزیم و بعد در روغن سرخ و با برنج کته میل می کنیم .
۱- اگر کنگر دوست ندارید می توانید به جای آن از ساقه کرفس استفاده کنید.
۲- اگر از رژیم خاصی پیروی می کنید، به جای کره و ماست خامه ای از روغن و ماست کم چرب استفاده کنید.