خمیر پای
آرد سفید – ۲ پیمانه
نمک – یک دوم قاشق چای خوری
کره یخ زده- ١٢۵ گرم
آب سرد – به میزان لازم
مواد داخل پای
ریواس خردشده -۵ پیمانه
شکرسفید – دو سوم پیمانه
شکر قهوه ای – یک سوم پیمانه
پودر جوز هندی – یک چهارم قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت -٢ قاشق غذاخوری
آرد را با نمک داخل غذا ساز یا همزن دستی مخلوط کنید. بعد کره را به تکه های کوچک تقسیم و با آرد مخلوط کنید تا کره اندازه یک نخود داخل آرد حس شود.
کم کم آب را هم اضافه کنید تا خمیر به هم بچسبد.
خمیر را روی تخته با کمی آرد ورز دهید.سپس آن را داخل نایلون بپیچید و داخل یخچال بگذارید تا نیم ساعت بماند.
ریواس ، شکر، شکر قهوه ای، نشاسته ذرت و پودر جوز هندی را در ظرف دیگری مخلوط کنید. آرد را دو قسمت کنید، یکی کوچک ویکی بزرگ، خمیر بزرگ را روی تخته با کمی آرد پهن کنید و داخل قالب پای چرب شده بگذارید، کمی از مخلوط شکر را روی آن بریزید.بعد ریواس را پخش و خمیر دوم را پهن کنید و قالب بزنید.روی پای را تزیین کنید، از یک زرده تخم مرغ با یک قاشق شیر برای رومال استفاده کنید . بعد آن را داخل فری که از قبل ٢٢٠درجه گرم شده است قرار دهید. بعد از ١۵دقیقه دما را تا ١٨٠درجه برسانید. بعد ازحدود٣٠دقیقه پای خوشمزه آماده است.