نوشیدنی
ژل شفاف آلوئه ورا – ۲ قاشق غذاخوری
آب لیموی ترش یا از هر نوع مرکبات مانند پرتقال ، گریپ فروت و … – یک فنجان
ابتدا برگ های آلوئه ورا را به قطعات کوچک تر برش دهید تا راحت تر بتوانید پوست آن را جدا کنید.
بعد از جدا کردن پوست سبز رنگ آن ، سعی کنید لایه زرد رنگی را که روی ژل هست، جدا کنید.
البته می توانید به خوبی زیر آب سرد بشویید یا با محلول سرکه سفید و آب، این لایه زرد رنگ را که عامل تلخی و سبب اسهال و ناراحتی های معده است، به خوبی از بین ببرید.
سپس بلافاصله ژل را در مخلوط کن بریزید و با آب میوه دلخواه خود مخلوط کنید تا محلول صاف و یک دستی ایجاد شود.
با توجه به ذائقه خود برای شیرین کردن شربت می توانید از عسل یا شکر نیز استفاده کنید.
همچنین برای رقیق و خنک کردن آن از مخلوط آب و یخ به اندازه کافی استفاده کنید.
برای درست کردن نوشیدنی پالپ دار نیز می توانید تکه های میوه های مد نظر یا تکه های ژل آلوئه ورا را هنگام تهیه شربت به آن اضافه کنید.