گوشت – نیم کیلو گرم
پیاز- ۲ عدد
شکر – ۲ تا ۳قاشق سوپ خوری
روغن – به میزان لازم
نمک و فلفل – به میزان لازم
نعناع تازه -۱۵۰ گرم
جعفری تازه – ۲۵۰ گرم
ابتدا پیازها را پوست کنده و بعد از شستن ریز خرد کنید. سپس در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. پس ازآن، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.گوشت را بشویید و به صورت قیمه ای خرد کنید، سپس به پیاز داغ اضافه کنید و همراه آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حالا ۲تا۳لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و تا پخت کامل گوشت روی حرارت متوسط اجاق گاز صبر کنید.در این فاصله ریواس ها را پوست کنید و بعد از شستن به قطعات ۳سانتی متری یا به اندازه ۲بند انگشت خرد کنید. نعناع و جعفری تازه را نیز پاک و بعد از شستن، ریز خرد کنید.در یک تابه کوچک، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعناع و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید.بعد از آن که گوشت پخت، ابتدا نعناع و جعفری سرخ شده را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه حرارت دهید. بعد از آن ریواس را همراه شکر، نمک و فلفل اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر حرارت دهید.
نکات
زمان جوشیدن خورش بعد از اضافه کردن ریواس نباید زیاد باشد زیرا ریواس به سرعت له می شود.با توجه به این که ریواس طعم ترشی دارد، اگر خورش را با همین میزان ترشی دوست دارید، لازم نیست شکر اضافه کنید.مقدار نعناع نباید خیلی زیاد باشد زیرا باعث تلخ شدن خورش می شود.