وقتی مواد غذایی را به صورت طبیعی و کامل مصرف میکنید، مثلا سبزیجات برگ دار، آووکادو، حبوبات و مرکبات، در واقع فولات دریافت میکنید . فولات برای تولید گلبولهای قرمز و سفید خون در مغز استخوان ضروری است و RNA و DNA نیز تولید میکند. ضمنا فولات به تبدیل کربوهیدراتها به انرژی قابل مصرف نیز کمک میکند.
اسید فولیک
اسید فولیک، فرم مصنوعی و محلول در آب ِ ویتامین B۹ است.هر چند ساختار مولکولی فولات و اسید فولیک بی نهایت مشابه است اما بدن ما، اسید فولیک را جور دیگری متابولیز میکند زیرا بدن پیش از آن که بفهمد چگونه از آن به درستی استفاده کند، مجبور است دو مرحله تبدیل، روی آن انجام دهد.
غذاهایی سرشار از فولات
برخی غذاها به طور طبیعی فولات زیادی دارند مثل مارچوبه، سبزیجات برگ دار مانند اسفناج
کاهو، کلم بروکلی و برخی میوهها مانند طالبی
لیمو و موز، آب پرتقال، آب گوجه فرنگی، لوبیا و قارچ .