سیب زمینی – ۴ تا ۵ عدد متوسط
تخم مرغ – ۳ تا ۴ عدد
پیاز -۲ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده – ۴۰۰ گرم
نخود فرنگی – یک فنجان پخته شده
شیر – یک سوم لیوان
نمک ، فلفل وزردچوبه – به میزان لازم
زعفران آب کرده – یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی-۲ قاشق غذاخوری
پیاز را خرد و سرخ می کنیم.
بعداز تفت دادن گوشت چرخکرده را به همراه نمک، ادویه، زردچوبه و رب به آن اضافه میکنیم.
کمی که تفت خورد، با یک سوم لیوان آب می گذاریم بپزد و درآخر نخودفرنگی را اضافه میکنیم.
سیب زمینی های پخته و له شده را با شیر و تخم مرغها هم میزنیم.
زعفران را اضافه می کنیم و مایه را در قیف می ریزیم.
ته ظرف نسوز خود را از مایه گوشت می ریزیم و با قیف مایه سیب زمینی را بهصورت شکوفه روی مایه شکل میدهیم تا تمام ظرف پرشود.
اگر قیف موجود نبود خمیر سیب زمینی را روی مایه گوشت می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم.
سپس ظرف نسوز را در فر قرار می دهیم و با درجه متوسط گریل را روشن میکنیم.
وقتی روی سیب زمینی ها طلایی شد از فر در میآوریم.