نان
آرد حدود ۵۰۰ گرم
نمک یک قاشق چایخوری
بیکینگپودر یک قاشق چایخوری
شکر یک قاشق سوپخوری
مایهخمیریک قاشق سوپخوری
آب ولرم ۱٫۵ پیمانه
روغنمایع یک سوم پیمانه
تخممرغ یک عدد
کنجد به میزان لازم درجه حرارت فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و ظرف آبی را درون آن قرار دهید. این کار محیط فر را مرطوب نگه میدارد و مانع از خشک شدن نانها میشود.
شکر و مایهخمیر را در ظرفی مخلوط کنید و نصف پیمانه آب روی آن بریزید و در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا عمل آید. (آب نه داغ و نه سرد باشد.)
آرد را سه مرتبه الک کنید.
تخممرغ و نمک را هم بزنید تا از حالت لختگی درآید.
آب، روغن و بیکینگپودر را به تخممرغ اضافه کنید.
در این مرحله مایهخمیر عمل آمده را به مخلوط بالا اضافه کنید و آرد را آرام آرام به آن بیفزایید تا حدی که خمیر به دست نچسبد.
خمیر را ورز دهید و چندین بار آن را بکوبید.
ظرفی را با کمی روغن چرب کنید و خمیر را درون آن قرار دهید و روی آن را سلفون بکشید و حدود ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
از خمیر، گلولههایی با اندازه مناسب جدا کنید و به شکل مطلوب درآورید(پهن و سپس رول کنید.) و در سینی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و دوباره ۱۵ دقیقه استراحت دهید.
در این مرحله به کمک قلم مو، خمیر را رومال کنید. برای این منظور یک قاشق سوپخوری آرد را با نصف پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا به غلظت مناسبی برسد سپس خمیر را با این مخلوط به اصطلاح رومال کنید. این کار باعث براق شدن نان میشود.
همچنین میتوانید سطح نانها را با کنجد تزیین کنید.
خمیر را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر از قبل گرم شده قرار دهید تا زمانی که رنگ نانها طلایی شود.
نمک یک قاشق چایخوری
بیکینگپودر یک قاشق چایخوری
شکر یک قاشق سوپخوری
مایهخمیریک قاشق سوپخوری
آب ولرم ۱٫۵ پیمانه
روغنمایع یک سوم پیمانه
تخممرغ یک عدد
کنجد به میزان لازم درجه حرارت فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و ظرف آبی را درون آن قرار دهید. این کار محیط فر را مرطوب نگه میدارد و مانع از خشک شدن نانها میشود.
شکر و مایهخمیر را در ظرفی مخلوط کنید و نصف پیمانه آب روی آن بریزید و در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا عمل آید. (آب نه داغ و نه سرد باشد.)
آرد را سه مرتبه الک کنید.
تخممرغ و نمک را هم بزنید تا از حالت لختگی درآید.
آب، روغن و بیکینگپودر را به تخممرغ اضافه کنید.
در این مرحله مایهخمیر عمل آمده را به مخلوط بالا اضافه کنید و آرد را آرام آرام به آن بیفزایید تا حدی که خمیر به دست نچسبد.
خمیر را ورز دهید و چندین بار آن را بکوبید.
ظرفی را با کمی روغن چرب کنید و خمیر را درون آن قرار دهید و روی آن را سلفون بکشید و حدود ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
از خمیر، گلولههایی با اندازه مناسب جدا کنید و به شکل مطلوب درآورید(پهن و سپس رول کنید.) و در سینی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و دوباره ۱۵ دقیقه استراحت دهید.
در این مرحله به کمک قلم مو، خمیر را رومال کنید. برای این منظور یک قاشق سوپخوری آرد را با نصف پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا به غلظت مناسبی برسد سپس خمیر را با این مخلوط به اصطلاح رومال کنید. این کار باعث براق شدن نان میشود.
همچنین میتوانید سطح نانها را با کنجد تزیین کنید.
خمیر را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر از قبل گرم شده قرار دهید تا زمانی که رنگ نانها طلایی شود.