شیرینی
آرد – ۵/۲ پیمانه
کره – نیم پیمانه
روغن قنادی -نیم پیمانه
پودر شکر – نیم پیمانه
پودر هل – یک سوم قاشق چای خوری
گلاب – یک قاشق غذاخوری
نمک – یک چهارم قاشق چای خوری
ابتدا کره نرم و روغن قنادی را حدود ۲دقیقه با سرعت متوسط همزن بزنید . پودر شکر، پودرهل و نمک را اضافه کنید و با سرعت کم در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد را هم کم کم بیفزایید و با سرعت کم در حدی که خمیر یک دست و صاف شود هم بزنید.خمیر را لای سلفون بگذارید و به صورت گرد آن را پهن کنید و نیم تا یک ساعت داخل یخچال بگذارید. کف سینی پخت را کاغذ روغنی قرار دهید و روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن بگذارید، روی خمیر هم کمی آرد بپاشید و با وردنه به ضخامت تقریبی یک سانتی متر باز کنید وبه دلخواه برش بزنید.نیم ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید. فر را با دمای ۱۷۵ درجه تنظیم کنید و شیرینی ها را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که دور تا دور آن طلایی شود داخل فر قرار دهید. بعد از پخت اجازه بدهید ۵دقیقه بماند و سپس به آرامی از کاغذ جدا کنید و بگذارید روی توری خنک شود و با کمی پسته خرد شده و پودر شکر تزیین کنید.
(در این دستور پخت از تخم مرغ و ماست استفاده نمی شود)