ترشی بادمجان شکم پر، خوشمزه و مناسب برای کاهش وزن
ترشی
بادمجان کوچک – ۲ کیلوگرم
هویج کوچک – ۲ عدد
فلفل سبز تند – ۲ تا ۳ عدد
فلفل قرمز- یک عدد کوچک
جعفری – کمی
سیر- یک بوته
سرکه انگور- ۲ لیوان
نمک – به میزان لازم
شکر- ۲ قاشق مرباخوری
آب – به میزان لازم
ساقه بلند کرفس یا جعفری برای بستن بادمجان ها
قسمت بالای کلاهک بادمجان را ببرید. وسط بادمجان ها را برش دهید ودر آب جوش و نمک بریزیدو به مدت ۵دقیقه بپزید( زیاد نجوشانید چون بادمجان ها له می شود.) بادمجان ها را از آب خارج کنید و در سینی قرار دهید. روی آن ها وسیله سنگینی قرار دهید در این صورت بادمجان ها آب تلخ خود را پس می دهد (دو تا سه ساعت ).کلم سفید، هویج، فلفل سبز تند و فلفل قرمز و جعفری را ریز خرد کنید ونمک بزنید وداخل بادمجان ها را با آن مواد پر کنید واگر مواد داخل ترشی اضافه بود، می توانید داخل فلفل دلمه ای قرمز را هم پر کنید ودر ظرف ترشی قرار دهید .
ساقه کرفس یا ساقه جعفری را در آب داغ به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا نرم شود و دور بادمجان ها بپیچید و محکم کنید.بادمجان ها را در شیشه ای مناسب بچینید وسیرها را پوست کنید و میان بادمجان ها در ظرف بریزید.پنج تا شش لیوان آب را بجوشانید و پس از سرد شدن همراه سرکه ونمک مخلوط کنید وهم بزنید تا نمک حل شود . آب را به آرامی روی بادمجان ها بریزید اگر آب وسرکه کم بود، دوباره مقداری اضافه کنید .
سر شیشه ها، کیسه فریزر تمیز قرار دهید ودر شیشه را محکم ببندید که هیچ هوایی وارد ظرف نشود. ظرف ترشی را در جایی که آفتاب نیست قرار دهید.
خواص
موادی که برای تهیه ترشی استفاده شده، حاوی تقریبا همان محتوای تغذیه ای است که قبل از تهیه ترشی بوده است. ترشی بادمجان حاوی کلسیم ، آهن و پتاسیم است که برای کاهش چاقی و کلسترول بالا مفید است .
همچنین کمک کننده به هضم غذا و یک محرک خوب برای کبد و روده است. البته طبق آن چه همیشه گفته ایم نباید در مصرف چاشنی ها زیاده روی کرد و برای لاغر شدن، فعالیت بدنی هم در کنار مصرف مواد لاغر کننده لازم است