وی افزود: احترام، زیر شاخه اصلی وجود آدمیت و الگویی برای سینما است. اشاعه این خصلت ارزشمند در شرایطی که هیچ بشری به هیچ چیزی احترام نمی گذارد، توجه این رویداد فرهنگی اقدامی جدی محسوب می شود.
این کارگردان سینما خاطر نشان کرد: بی احترامی در درجه اول از خود فرد شروع می شود و افراد ابتدا به خود بی احترامی می کنند چرا که اگر انسان ها برای خود ارزش قائل بودند تا این حد یاغی نمی شدند. در این میان برقراری ارتباط با طبیعت و درک آنچه که در جهان وجود دارد از جایگاه خاصی برخوردار است و برای احقاق و بروز آن به هنر احتیاج داریم که خوشبختانه در این جشنواره محقق شده است.
وی در خصوص حمایت از سینمای مستقل عنوان کرد: طی چند سال اخیر با وجود همه کمبود حمایت ها، اتفاقات خوبی همچون هنر و تجربه در سینمای ایران رخ داده است و بر اهمیت سینما و تاثیر آن افزوده است اما متاسفانه این اقدام در همه جهان پراکنده نشده و با محدودیت های جغرافیایی همراه است.
عیاری اظهار داشت: ایران هم نقطه ای از جهانی است که به سینمای هنر و تجربه احترام می گذارد. اهمیت این موضوع منجر به ایجاد انگیزه در هنرمندان برای فیلمسازی شده و با امکان بالای ورشکستگی در تولید فیلم مستقل و سقوط مالی فیلمساز، اما ساخت آن از اهمیتی برخوردار است که حتی اگر تعداد کمی از مخاطبان به این فیلم توجه کنند، چیزی از ارزش آن کاسته نمی شود.
وی در پایان یادآور شد: کسی در سینما جای کسی را نمی گیرد و ماندگاری هر فیلمساز منوط به توانایی او در ساخت آثار است.
هفتمین جشنواره فیلم مستقل خورشید تا ۱۱ مهر به دبیری مهدی یارمحمدی در خانه هنرمندان ایران در حال برگزاری است.