سینه مرغ – ۱۰۰ گرم
نخود پخته شده – نصف فنجان
فلفل دلمهای قرمز- یک عدد
آووکادو( در صورت تمایل) – یک عدد
سس سویا – یک قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه – ۲ قاشق چای خوری
سیر ریز خردشده – یک قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز- نصف قاشق چای خوری
برنج پخته شده – نصف فنجان
کلم بنفش خردشده – نصف فنجان
پیاز قرمز نازک خرد شده – نصف فنجان
روغن زیتون – ۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل ریز خردشده – یک قاشق چای خوری
دانه کنجد سیاه – یک قاشق غذاخوری
پودر سیر- نصف قاشق چای خوری
مقدار کمی آب لیمو، نمک و پودر فلفل سیاه را روی مرغ بریزید و به مدت۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
مرغ را در سینی پخت قرار دهید و آن را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و حدود ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا گریل ( کبابی) شود .
وقتی که پخته شد آن را از فر خارج کنید و درون بشقاب بگذارید. (میتوانید کمی روغن روی مرغ بریزید.)حالا باید نخود تند را آماده کنید . برای این کار، یک قابلمه را روی حرارت ملایم قراردهید.
وقتی قابلمه داغ شد روغن زیتون را داخل آن بریزید. زمانی که روغن به اندازه کافی داغ شد، سیر ریز شده و زنجبیل را به آن اضافه کنید و برای چند ثانیه آن ها را تفت دهید. بعد نخودی که قبلا پخته شده را به آن ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه نخودها به روغن آغشته شود.سس سویا را به همراه نمک ، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و پودر سیر در قابلمه بریزید و باهم مخلوط کنید.
زمان پیشنهادی برای پخت نخود حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه است. سپس آن ها را به بشقاب مرغ کبابی منتقل کنید.در همان تابه، یک قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید. کلم بنفش خردشده و فلفل قرمز را به همراه کنجد سیاه به محتویات درون تابه اضافه کنید.
به مدت حدود ۲ تا ۴ دقیقه مواد را تفت دهید. سپس آن ها را به بشقاب مرغ کبابی و نخود منتقل کنید.در صورت تمایل آووکادو را نازک ببرید و آن را به بشقاب منتقل کنید.برنج پختهشده را در وسط بشقاب قراردهید و پیاز قرمز را در طرف دیگر بشقاب بچینید.
کمی دانه کنجد سیاه و سفید روی آن ها بپاشید.