پودرنارگیل و شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.کره و خامه را درظرفی جداگانه روی حرارت قراردهید و هم بزنید تا کره ذوب شود.
مخلوط پودرنارگیل و شکر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. خمیر به دست آمده را حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
سپس گلوله هایی به اندازه گردو ازمواد جدا کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید. روی آن ها را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.شکلات تلخ و شکلات شیری را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید.
با استفاده از خلال چوبی، ترافل ها را در شکلات شیری یا شکلات تلخ ذوب شده فرو کنید و دوباره روی کاغذ روغنی قرار دهید.
اجازه دهید ترافل ها حدود دو ساعت در یخچال بماند و سپس سرو کنید.
پودر نارگیل -۲۰۰ گرم
پودر شکر- ۷۰ گرم
خامه -۱۰۰ میلی لیتر
کره – ۷۰ گرم
شکلات شیری -۱۰۰ گرم
شکلات تلخ -۱۰۰ گرم
مخلوط پودرنارگیل و شکر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. خمیر به دست آمده را حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
سپس گلوله هایی به اندازه گردو ازمواد جدا کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید. روی آن ها را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.شکلات تلخ و شکلات شیری را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید.
با استفاده از خلال چوبی، ترافل ها را در شکلات شیری یا شکلات تلخ ذوب شده فرو کنید و دوباره روی کاغذ روغنی قرار دهید.
اجازه دهید ترافل ها حدود دو ساعت در یخچال بماند و سپس سرو کنید.
پودر نارگیل -۲۰۰ گرم
پودر شکر- ۷۰ گرم
خامه -۱۰۰ میلی لیتر
کره – ۷۰ گرم
شکلات شیری -۱۰۰ گرم
شکلات تلخ -۱۰۰ گرم