نخود – نصف لیوان
گندم – نصف لیوان
عدس – نصف لیوان
برنج – یک چهارم لیوان
سبزی آش – نیم کیلوگرم
اسفناج – نیمکیلوگرم
پیاز- ۴ عدد
کشک – یک لیوان
روغن سرخکردنی – به میزان لازم
نعناع خشک، نمک، فلفل و زردچوبه – به میزان لازم
ابتدا باید نخود، لوبیا، عدس، برنج و گندم را خیس و آبش را عوض کنید و بعد از چند ساعت روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کاملا بپزد.
بهتر است عدس را بعد از نیمپزشدن حبوبات اضافه کنید زیرا عدس زمان زیادی برای پخت نیاز ندارد.
پیازها را هم خلالی و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
نیمی از پیازها را بردارید و نیمی دیگر را درون آش بریزید.
وقتی حبوبات کاملا پخت، سبزیها را که خوب شسته اید و خشک و خرد کردهاید داخل آش بریزید.بعد از پختهشدن سبزی، فلفل را اضافه کنید. آش را بچشید و کمی نمک بریزید.
در آخر کشک را هم اضافه کنید و آش را در ظرف مناسبی بریزید و با نعناع داغ و کشک تزیین کنید.
آش حبوبات
لوبیا چیتی – نصف لیوان