گوینده رادیو درباره شرایط رعایت پروتکلهای بهداشتی در رادیو میگوید: اگر هنگام اجرا ماسک بزنیم کلمات به خوبی ادا نمیشوند و معمولا موقع اجرا ماسکها پایین کشیده میشوند.
ناصر قوامپور ـ گوینده و مجری رادیو ـ در گفتوگو یی درباره شرایط کار در روزهای کرونایی توضیح داد: خود من زمانیکه در استودیو تنها هستم ماسک نمی زنم زیرا گفتار به خوبی ادا نمیشود و ماسک جلوی دهان را میگیرد. گویندههای خبر هم ابتدای خبر ماسک میزنند بعد ماسک را پایین میکشند تا گفتارشان به خوبی ادا شود. اما وقتی از استودیو خارج میشوم و در اتاق فرمان که دو سه نفر از همکاران هستند، حتما ماسکم را میزنم. زمانیکه مهمانی وارد استودیو میشود و باید در کنار هم بشینیم حتما ماسک میزنیم و از مهمانان رادیو هم تقاضا میکنیم که از ماسک استفاده کنند.
او با بیان اینکه کار در رادیو ساعت خاصی ندارد و هر زمان برنامه باشد باید به سر کار بروند، گفت: ممکن است کارمان در هفته سه روز باشد. برای کارمندها میتوان ساعات را تقسیم کرد اما ما اگر برنامه باشد باید برویم.
این گوینده در پاسخ به ضرورت حضور در رادیو در شرایط خطیر بحران کرونا، خاطرنشان کرد: مردمی که در خانه نشستهاند نیار دارند تا برنامهای را ببینند یا بشنوند به ویژه رادیو رسالتش در این شرایط سنگینتر است زیرا ممکن است تلویزیون را کمتر تماشا کنند اما رادیو را در خانه، در مسیر و بیرون از خانه گوش میکنند. ما فکر میکنیم نیاز جامعه است که با مردم گفتوگو کنیم، دلگرمی بدهیم و حتی سرگرمشان کنیم تا از این حالت افسردگی کمی خارج شوند.
او در عین حال افزود: اما باید تقسیم کار شود و هر روز سر کار رفتن هم درست نیست. خود من ممکن است هفته ای سه روز کار داشته باشم. بستگی به برنامهها دارد.
قوامپور با بیان اینکه مردم در این شرایط باید بیشتر از گذشته مراقب هم باشند و به هم کمک کنند، عنوان کرد: این توصیه شخصی است چون ما خبر نداریم که در ذهن هر کس چه میگذرد اما شرایط کلی جامعه را همه ما داریم میبینیم. فشار اقتصادی خودش به تنهایی میتواند مشلات زیادی در پی داشته باشد و حالا کرونا هم اضافه شده است. آدم ناراحت میشود که در این شرایط هم وطنی سوء استفاده میکند و جنسی را گران میفروشد. این باعث ناراحتی است و ما سعی میکنیم در برنامهها به صورت غیرمسقیم اشاره کنیم که الان کرونا شرایط را به گونهای رقم زده که ما باید بیشتر هوای همدیگر را داشته باشیم و به هم کمک کنیم. کمک فقط مادی نیست همراهی و همدلی هم است. مردم باید صبور باشند و هوای همدیگر را بیشتر داشته باشند. ان شاء الله از کرونا عبور کنیم تا بعد از آن بتوانیم با دیگر مشکلات کنار بیاییم. این مصیبت با جان آدمها سر و کار دارد و از بین رفتن روزانه بیش از ۲۰۰ نفر واقعا غمانگیز است.
او ادامه داد: مسوولان و تصمیمگیران هم باید زمینه را طوری فراهم کنند که همه مجبور به خروج از خانه نباشند و اگر کسی در خانه ماند خیالش راحت باشد که نانی به خانهاش میرسد. همچنین برگزاری جشنها و عزاداریها هم باید بررسی و برنامهریزی شود. مسوولان باید به مردم این مهم را منتقل کنند که در خانه ماندن شامل همه است و آنها هم تا جای ممکن کمک میکنند.
این گوینده رادیو رسالت رادیو را آرامش دادن و سرگرم کردن مردم دانست و افزود: حقیقت این است که خود ما هم شاد نیستیم اما سعی میکنیم برنامهای را تحویل دهیم که مردم فکر کنند ما شادیم و اگر پنج درصد هم آنها را در شادی سهیم کنیم فکر میکنم قدم مثبتی برداشتهایم.
قوامپور در پایان گفت: همه ما که در رسانهها کار میکنیم باید کمک کنیم که مردم بیشتر آگاه شوند. نباید انتظار داشت همهی کارها را هم دولت انجام دهد. درست است که وظیفه دولت در اختیار گذاشتن امکانات و تسهیلات برای مردم است اما خود ما هم وظیفه داریم که رعایت کنیم. من وقتی از بیرون میآیم خانه باید پروتکلهای گفته شده را رعایت بکنم. هم مردم و هم مسوولان باید در این موضوع کمک کنند. آرزو میکنم از این مشکل هم عبور کنیم. الان سلامتی آدم ها از هر چیزی مهمتر است.