کیوان علی محمدی کارگردان فیلم «گیلدا» این فیلم را با حداقل بودجه و در شرایط سخت ساخته از این رو درخواست مهمی از مخاطبان دارد.
کیوان علی محمدی کارگردان درباره علت ریسک اکران آنلاین «گیلدا» با علم به اینکه فیلم قاچاق میشود،گفت: این فیلم را سال ۹۵ ساختیم و متاسفانه زمان زیادی برای دریافت پروانه نمایش آن صرف شد و از طرفی برای این فیلم نامهربانیهای زیادی به ما کردند و آنقدر شرایطش را سخت و پیچیده کردند که اصلا نمیدانستیم دیگر باید چکار کنیم و وقتی بحث اکران آنلاین شد و سینماها عملا تعطیل شد پیش خودمان فکر کردیم اگر شرایط به حال عادی برگردد، جای «گیلدا» را کجای این آشفته بازار اکران میتوانیم پیدا کنیم به این علت به مجموع همه این عوامل فکر کردیم و به این نتیجه رسیدیم شاید اکران آنلاین بتواند شرایط بهتری را رقم بزند.
او درباره ممیزیهای وارد شده به «گیلدا» بیان کرد: میگفتند قصهای که مرتضی اسماعیل کاشی بازی میکند یعنی در حدود یازده دقیقه باید کامل حذف شود که ما نپذیرفتیم و جدل زیادی روی این اتفاق داشتیم به همین علت گفتند برای اینکه تماشاگر،همدلیِ کمتری با این شخصیت پیدا کند باید برخی از دیالوگها و پلانها حذف شود و یا اینکه دربرخی از پلانها موهای او که ترنس است دیده نشود و از آنطرف هم گفتند این آقا، چون اروتیک است باید به طور کل سیاه و سفید شود که ما گفتیم هیچ منطقی برای سیاه و سفید کردن آن نداریم اما در نهایت پروانه نمایش یکی از شروط اکران این فیلم را تغییر رنگ اعلام کرد که در نهایت رنگ این پلان را تغییر دادیم و برخی از پلانها رنگی و بعضی سیاه و سفید شده است در برخی دیگر از پلانها و دیالوگهای فیلم نیز تغییراتی ایجاد کردیم.
کارگردان «سینما شهر قصه» در پاسخ به این سوال که «گیلدا» چه میگوید و چقدر عِرق به سینما در آن دیده میشود؟ گفت: گیلدا یک سوپراستار سینما است که در این موقعیت قرار گرفته و ما قصههای این آدم را میبینیم به این علت این فیلم پیوند عمیقی با سینما و با خیلی از فیلمهای من و امید بنکدار دارد و از دل فیلمهای ما بیرون آمده است و کسانی که آثار ما را دیده باشند میتوانند راحتتر این کدها را در این فیلم پیدا کنند. گیلدا در حقیقت نزدیکترین فیلم به من و امید بنکدار است، چون از دل ما و آثارمان بیرون میآید.
او درباره اینکه سینمای کنونی ما تا چه حد به این نوع سینما که عِرق به این هنر در آن موج میزند، نیاز دارد؟ اظهار کرد: به نظرم سینمای ما بیش از هر چیز به یک ذهن استراتژیک نیاز دارد که اساسا این مسیری که به ناکجاآباد و بیراهه میرود را تغییر دهد. معتقدم آگاهانه نمیخواهند و قرار نیست که سینما تغییر مسیر دهد و به این خاطر اگر این سینما را با ۱۰ یا ۲۰ سال قبل مقایسه کنیم مسیر انحطاطش کاملا مشخص است و کسانی که در این مسیر بار سینمای متفاوت را به دوش میکشند در حال ذوب شدن هستند.
علی محمدی در پایان گفت: «گیلدا» فیلمی نیست که رانت و بودجه کلانی پشت آن باشد که طرف در مرحله تولید بار خودش را بسته ببیند این فیلم واقعا با حداقل بودجه و در شرایط سختی ساخته شده است به این علت امیدوارم مردم فیلم را قانونی ببینند. در آن بهرام بیضایی و خیلی چیزهای دیگری که ممکن است مخاطب دوست داشته باشد پیدا میشود. وقتی ازبیضایی اجازه گرفتیم که از یکی از آثارش در گیلدا استفاده کنیم او این اجازه را به ما داد و خدا را شاکریم حضور بیضایی هم در این فیلم داریم.
تعدادی از عواملی که در ساخت مجموعه همکاری دارند عبارتند از:سید علیرضا سبط احمدی تهیهکننده، راما قویدل کارگردان، محمدرضا نجفی مدیر تولید، مصطفی احمدیان مدیر تصویربرداری، مجتبی طاهرخانی مدیر برنامه ریزی، محمدرضا قومی طراح گریم، محمدحسین غفاری مدیر صدابرداری، رضا حاجی درویش طراح صحنه، رضا خسروی آهنگساز، مهدی شفیعی ناظر کیفی، سرهنگ شیخ زاده ناظر انتظامی، عظیم محمدی جلوههای ویژه میدانی، رضا کشاورزی دستیار یک کارگردان، دلیله صوفیانی طراح لباس، سید محمدعلی سبط احمدی دستیار تهیه کننده، الهام افشاریان روابط عمومی، سعید یاسی پور تدوینگر، محمدحسین صادقی صداگذار، علی بهرمند جانشین تولید، حسن مهاجر دستیار برنامه ریز، ونداد احمدیان تصویربردار دوم، مهدی آقامحمدی مدیر تدارکات، امیر فرهادی عدل دستیار دو کارگردان، شیرین شاهین منشی صحنه، آرتا گوهری و علی شعبانی عکاس و فیلمبردار پشت صحنه، مینو عاشوری، سحر کالنتری دستیاران لباس، سید مهدی نجفی ساخت دکور، محمد علی نوری و آرش کوهینی دستیاران صحنه، مهدی نبات چی احمدی و محمد میسمی تبار دستیاران تدارکات، بهمن سپهوند، فرهاد حسینی، ابوالفضل امیدی و امیر حسین اسدی خدمات، غالم علی درویشی، ایمان حسن نژاد، مصطفی طالبی، حسن صدیقی، ناصر دولت شاهی و رستم زارعی حمل و نقل، مهدی بصائری، مهدی یوسفی، عباس خسروآبادی، حسین نظری و محمود حیدری سینه موبیل هستند.
بازیگران این سریال عبارتند از: مجید مظفری (صالح خان)، پوریا پورسرخ (ایرج)، فاطمه گودرزی (دا گل)، خسرو شهراز (نصیر خان)، جعفر دهقان (استوار کاکاوند)، کاظم هژیر آزاد (شیر علی خان)، کوروش سلیمانی (شیرزاد)، امیر محمد زند (فرهاد)، مینا نوروزی فرد (دا خاتون)، غلامرضا علی اکبری (شیخ رحیم)، سینا رازانی (کریم)، مهدی صبایی (منصور)، شهین تسلیمی (بی بی) مسعود چوبین (مثقالی)، رضا نجفی (عمو برفی)، آوا داروئیت (هاویر)، بهروز چاهل (دکتر هندی)، محمدصادق ملک (جابر و قادر)، سیامک ادیب (قباد)، معصومه بافنده (آساره)، رائد عبدالرضا (طارق)، علی بوریان (سرگرد راشد)، پویان گنجی (یاور)، دریا مرادی دشت (گندم)، زینب قادری (گلاره)، مسعود امین ناجی (بهادر)، احمد حیاوی (عراقی)، سید نوری موسوی (خدا رحم قوه چی)، طیبه دوست (زیور)، منصور نواصری (کامل)، امید محمد نژاد (کیومرث)، فاطمه آقا بابایی (ننه نازار)، پیمان کرم زاده (گروهبان واحدی)، ناهید عساکره (راحیل)، سید امیر سالار قوامی (سیاوش)، رائد تمیمی (کامل)، سینا قاسمی نصر (گودرز) و آرش کمانگر (امید) و…