روش پخت ساندویچ هندی
ساندویچ سوسیس هندی:
مواد لازم برای ساندویچ هندی ۴ نفر:
سوسیس | ۶۰۰ گرم |
پیاز درشت | ۲ عدد |
فلفل دلمه ای متوسط | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک. فلفل قرمز. زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه ساندویچ هندی:
ابتدا سوسیس ها را به صورت حلقه ای برش بزنید. و با مقداری روغن تفت بدهید. آن ها را خارج کنید و پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید. سپس فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدهید. پس از اینکه پیازها طلایی شدند. رب گوجه را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت بدهید و یک فنجان آب اضافه کنید و اجازه بدهید کمی جوش بخورد سوسیس ها را به آن اضافه کنید در تابه را بگذارید و اجازه بدهید سس به خورد مواد بروند.
سپس آن را با نان باگت، خیارشور و گوجه و کاهو یا کلم میل کنید.
• میزان تندی این غذا به ذائقه ی شما بستگی دارد.
• اگر طعم فلفل دلمه ای را دوست ندارید می توانید آن را حذف کنید.
طرز تهیه ساندویچ هندی با سیب زمینی:
روش های پخت ساندویچ هندی
مواد لازم ساندویچ هندی و سیب زمینی برای ۴ نفر:
سوسیس | ۶۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۴ عدد |
پیاز | ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
نان باگت، خیارشور، کاهو و گوجه به مقدار لازم برای سرو
دستور تهیه ساندویچ هندی:
برای تهیه ی ساندویچ سوسیس هندی، ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید. آن ها را بشویید و داخل آبکش بریزید مقداری زردچوبه و نمک روی آن بپاشید و مخلوط کنید. سپس در مقداری روغن کمی سرخ کنید. در همین حین سوسیس ها را به صورت حلقه ای برش بزنید و کنار قرار بدهید. پیازها را نگینی خرد کنید.
سیب زمینی ها را از داخل تابه خارج کنید و پیازها را داخل تابه بریزید؛ اگر نیازی به روغن داشت به آن روغن اضافه کنید. زمانی که پیازها سبک شدند سوسیس ها را به آن ها اضافه کنید و کمی سرخ کنید. سیب زمینی ها را به آن ها اضافه کنید.
در یک تابه ی کوچک کمی رروغن بریزید زمانی که داغ شد. رب گوجه فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. کمی سرخ کنید تا رب گوجه خوب رنگ بدهد؛ به آن حدود ۱ فنجان آب جوش به آن اضافه کنید. آن را مخلوط کنید و اجازه بدهید کمی بجوشد. سس آماده شده را به سوسیس و سیب زمینی ها اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید، در ظرف را بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه بدهید حدود ۱۰-۱۵ دقیقه با هم بپزند و سس به خورد مواد برود. مواد شما آب دار نیست و سس غلیظی روی مواد قرار دارد.
پس از گذشت این زمان ساندویچ را با خیارشور، گوجه، کاهو یا کلم و نان باگت میل کنید.
طرز پخت ساندویچ هندی
نکاتی برای تهیه ساندویچ هندی:
• به جای رب گوجه فرنگی می توانید از گوجه فرنگی رنده شده استفاده کنید.
• می توانید سیب زمینی ها را سرخ کنید و به صوت آبپز استفاده کنید.
• اصل غذاهای هندی تند است و بسته به سلیقه ی خوذتان فلفل اضافه کنید. برای تندی بیشتر از فلفل قرمز استفاده کنید.