«برنامهسازان ورزشی محترم رسانه ملی در صدا و سیما؛ براساس آخرین تصمیم شورای سیاستگذاری ورزش سازمان صدا و سیما در برنامههای ورزشی رادیویی و تلویزیونی تا اطلاع ثانوی به هیچ عنوان، نام چهار کاندیدای فدراسیون فوتبال برده نشود و مناظرهای هم در این زمینه بین کاندیداها برگزار نشود.»این متن تحت عنوان آخرین تصمیمهای شورای سیاستگذاری ورزش صدا و سیما در گروه واتساپی به اطلاع برنامهسازان ورزشی رادیو و تلویزیون رسیده است.
این در حالی است که مدیران بخشهای ورزشی رادیو و تلویزیون یا در پاسخ به خبرنگار ایران ورزشی پاسخگو نبودند و یا نسبت به این تصمیم و دستورالعمل اظهار بیاطلاعی کردند. حتی اینکه اگر ممنوعیتی بابت این موضوع وجود نداشته چرا تاکنون هیچ اشارهای به موضوع انتخابات فدراسیون فوتبال نشده هم گفتند: «اگر هم قرار باشد برنامهای در این رابطه ساخته شود، چند روز قبل از انتخابات خواهد بود و نه از حالا.» این در حالی است که به نظر میرسد بحثهای انتخاباتی بین کاندیداهای ریاست فدراسیون فوتبال از همان زمان که صلاحیت آنها تأیید میشود، میتواند به آگاهی نسبت به آنها و برنامههایشان کمک کند.
در شرایطی که حسین آقازمانی دبیر شورای سیاستگذاری ورزش سازمان صدا و سیما پاسخ تماسهای خبرنگار ایران ورزشی را نداد اما یکی از اعضای این شورا که نخواست نامی از او برده شود در پاسخ به سؤال درباره تصمیمهایی که درباره نام نبردن از کاندیداهای انتخابات فدراسیون فوتبال شده است، اینطور توضیح داد: «بنده در جریان چنین تصمیمی نیستم و بعید میدانم چنین تصمیمی گرفته شده باشد اما سؤال من این است که مگر درباره انتخابات سایر فدراسیونهای ورزشی برنامه یا مناظرهای ساخته شده که انتظار دارید درباره انتخابات فدراسیون فوتبال این اتفاق بیفتد؟ فدراسیون فوتبال برای ما نه در المپیک اهمیتی دارد و نه در جام جهانی نتایج درخشانی گرفته که بخواهیم از سایر فدراسیونهای مدالآور ورزشی متمایزش کنیم.
در بعد اهمیت انتخابات، انتخابات فدراسیون کشتی هم مهم بود اما برنامه یا مناظرهای برای آن ترتیب داده نشد.»اهمیت داشتن یا نداشتن اما بحثی جدا از اعمال ممنوعیت یا توصیهای مبنی بر نپرداختن به موضوع انتخابات است. اگر چنین تصمیمی از سوی شورای سیاستگذاری ورزش صدا و سیما گرفته شده باشد، منطقی است که در این رابطه دلیل را جویا شویم. این عضو شورای سیاستگذاری اما میگوید: «حالا هم اگر قرار باشد برنامهای در این رابطه ساخته شود باید از برنامهسازان درباره پرداختن یا نپرداختن به این موضوع سؤال کنید. انتخابات فدراسیون فوتبال که به اندازه انتخابات ریاست جمهوری اهمیت ندارد که بخواهیم برایش مناظره ترتیب دهیم. با این حال من در جریان تصمیمی مبنی بر منع برنامهسازان از این کار نیستم.»
خواه ناخواه حتی اگر مسئولان صدا و سیما هم اهمیت فوتبال در جامعه را منکر شوند، نمیتوانیم از میزان تأثیرگذاری موفقیت یا ناکامی این رشته ورزشی در سطح جامعه غافل شویم. این فدراسیون فوتبال بود که برای پرداخت مطالبات سرمربی تیم ملی فوتبال از شرکت شستا ۲ میلیون یورو قرض گرفت و پای چهرههای سیاسی معمولاً به مناسبات آن باز میشود. پس نمیتوان از اهمیت انتخاب رئیس فدراسیون فوتبال و بحثهای جدی و کارسازی غافل شد که میتواند در این انتخاب تأثیرگذار باشد.پیگیری خبرنگار ایران ورزشی تا لحظه چاپ این گزارش حاکی از این است نامه به دفتر رئیس صدا و سیما جهت تأیید ارسال شده است.