ارتباط با خانواده همسر بلی یا خیر
برخی از فواید ارتباط با خانواده همسر
یادگرفتن مهارتهای ارتباطی
ارتباط با خانواده همسر به علت موضوع ها و نکته هایی که باید مورد دقت قرار بگیرد تا مشکل به خصوصی در آن ایجاد نشود، به صورت ناخودآگاه باعث رشد بیشتر الگوی ارتباطات و مهارتهای زندگی در زن و شوهر میشود. مهارتی که مستلزم دوست داشتنی شدن در محیطهای کاری، دوستانه و … است.
حفظ بهداشت روانی
سلامت روان، دو سوی درونی و بیرونی دارد. در بسیاری از موارد شخص باید از درون بهداشت روانی خود را بالا ببرد ولی بعضی وقتها نیاز داریم که از بیرون شرایطی را برای رفع احتیاجات روانی خود به وجود آوریم. در ارتباط با خانواده همسر، روابط و داد و ستدهای عاطفی که میان زوجین و خانواده طرف مقابل ایجاد می شود، به صورت ناخودآگاه باعث بالا رفتن سلامت روان اشخاص میشود.
به وجود آمدن تنوع در زندگی
اساسا انسان احتیاج به زندگی اجتماعی دارد و در این بین رابطه با خانوادهها، یکی از سالمترین روش ها برای پاسخ به این نیاز روانی است. زن و شوهر احتیاج دارند که اوقاتی را با افراد دیگر بگذرانند و شرایط گوناگونی را برای زندگی خود به وجود آورند. خانواده همسر در این زمینه با توجه به رابطه عاطفی که با فرزند خودشان دارند، یک گزینه خوب برای دستیابی به این مقصود به حساب می آید.
رشد اخلاقی خود
نگهداشتن احترام افراد بزرگتر و مسنتر، یکی از خصلت های خوب اخلاقی است. زن یا شوهر در رابطه با خانواده طرف مقابل به رشد اخلاقی و معنوی خود کمک میکنند و حس رضایتشان از زندگی مشترک بیشتر خواهد شد.
الگو دادن به بچه ها
داشتن رابطه صحیح با خانوادهها به فرزندان هم شیوه ارتباط سازنده با افراد دیگر و هم تجربه زندگی اجتماعی سالم را بهتر و به صورت عملی یاد میدهد. چنین اتفاقی سبب میشود بچه های شما الگوی درستی در این رابطه داشته باشند.
افزایش امنیت خاطر
تقریبا همه زوج ها در مسیر زندگی با مشکلات زیادی برخورد میکند. هنگامی که زن و شوهر بدانند همیشه کسانی در کنارشان هستند که در مواقع ضروری میتوانند پناهگاه امنی برای آنها باشند، احساسی از امنیت وارد زندگی آنها میشود که به قرار گرفتن آنها روی ریل خوشبختی، کمک خواهد کرد.
برخوردار شدن از کمکهای فکری
قرار گرفتن در کنار بزرگ ترها و افراد باتجربهتر به ویژه اگر آنها بدون هیچ منتی دلسوز شما باشند، امکان استفاده از مشورتهای به جا و مفید و در نتیجه استفاده از کمک های فکریشان را برای شما ایجاد خواهد کرد. شرایط زندگی در این روزها، احتیاج به این موضوع را بیشتر از گذشته کرده و مشورت کردن سبب میشود انسان، تصمیمهای صحیحتری بگیرد.
خط قرمزها در ارتباط با خانواده همسر
به طور کل شیوه ارتباط شما با خانوادهی خود به میزان زیادی کیفیت ارتباط با همسرتان را هم تحت تاثیر قرار میدهد. بعضی وقتها مدیریت روابط آنقدر پیچیده میشود که افراد را در دو راهی انتخاب میان خانواده و همسر قرار میدهد. این گونه جبهه بندیها در دراز مدت برای افراد بسیار صدمه زننده است. به هیچ عنوان نباید بگذارید کار به تنفر و قطع رابطه با خانواده همسر برسد. موقع روبرو شدن با این مشکلات بهتر از مشورت یک متخصص در زمینه خانواده کمک بگیرید.
چگونگی شیوه ارتباط با خانواده همسر
– همراه همسرتان باشید
– حدومرزها را معلوم کنید
– روی موضع هایتان اصرار کنید
– بدونواسطه حرف بزنید
– خودتان باشید
– واقعبین باشید
– حفظ آرامش را یاد بگیرید
– در رابطهها مؤدب باشید
– با تجربه رفتار کنید
– مهربان باشید
– احساس شوخطبعیتان را حفظ کنید