برنج قهوه ای – ۱۰۰ گرم
برگ گشنیزخردشده – یک پیمانه
برنج سفید – سه چهارم پیمانه
کشمش – یک سوم پیمانه
مغز بادام – دوسوم پیمانه
ماست – دوسوم پیمانه
آب لیمو – نصف قاشق غذاخوری( به دلخواه)
ابتدا بادام را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.در این فاصله سس سالاد را درست کنید، برای درست کردن سس، یک کاسه کوچک بردارید و ماست را با آب ترکیب کنید وهم بزنید. ظرف سالاد را آماده کنید و برنج پخته شده را به همراه بادام سرخ شده داخل ظرف بریزید و مخلوط کنید. کشمش و بادام را اضافه کنید و سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید. سالاد را با مقداری کشمش و گشنیز تزیین و سرو کنید. این سالاد را می توانید به عنوان ناهار ، پیش غذا یا شام میل کنید.