این روزها، بعضی از ما که عادت به وقتگذرانی و نوشیدن چای و قهوه در کافههای شهر داشتیم، بهدلیل شرایط کرونایی از لذت دورهمیهای اینچنینی محروم ماندهایم. برای گذراندن این روزها کافیشاپ را به خانه خود بیاورید و با ایجاد یک گوشه دنج و آرام با سلیقه و خواسته خانواده، وقتگذرانی در خانه را به یکی از لذتبخشترین کارهای دنیا تبدیل کنید.
اگر عاشق قهوه و هر نوع نوشیدنی هستید به احتمال زیاد عاشق کافه هم هستید، در این سری از مطالب آشپزی سعی میکنیم طرز تهیه کلیه دسرها و نوشیدنیهای خوشمزهای که در کافی شاپها سرو میشود را به شما آموزش دهیم تا شما بتوانید در منزل یا محل کارتان مانند یک باریستا این دسرها و نوشیدنیها را تهیه کنید.
منو کافیشاپها معمولا لیست بلند بالایی است از انواع نوشیدنی، آن هم با اسمهای عجیب. در اغلب موارد هم نتیجه سفارشمان مطابق با ذائقه ما نیست. در این مطلب روش تهیه خانگی معجون آموزش داده شده است.
همانطور که میدانید معجون یک نوشیدنی بسیار مقوی است. تمام موادی که در این خوراکی خوشمزه استفاده میشود دارای خواص بسیار زیادی بوده و فوق العاده انرژیزا هستند. ورزشکاران از جمله کسانی هستند که علاقه خاصی به این نوشیدنی دارند. زیرا میتواند انرژی فراوانی به آنها بدهد. همچنین بعد از ورزشهای سنگین انرژی از دست رفته آنها را باز میگرداند. اکثر بدنسازان از انواع معجونها به عنوان یک میان وعده استفاده میکنند.
سعی کنید این نوشیدنی را برای یک وعده درست کنید و از درست کردن آن برای چند روز خودداری کنید. زیرا طعم خود را از دست میدهد. به دلیل وجود شیر، این میان وعده سالم برای کودکان نیز بسیار مفید بوده و میتواند به رشد آنها کمک کند. در ادامه برای آموزش طرز تهیه یک معجون مخصوص خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم
- شیر سرد: ۲ پیمانه
- بستنی: ۵۰۰ گرم
- گردو خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر نارگیل: ۲ قاشق غذاخوری
- کنجد بو داده: ۲ قاشق غذاخوری
- دارچین: ۱/۴ قاشق غذاخوری
- خامه: ۴ قاشق غذاخوری
- فندق آسیاب شده: ۲ قاشق غذاخوری
- خرما: ۲۰۰ گرم
- موز: ۴ عدد
- عسل: ۲ قاشق غذاخوری
- یخ: به دلخواه
طرز تهیه
پیش از هر کاری پوست خرماها را بگیرید. زیرا اگر آنها را با پوست داخل معجون مخصوص بریزید به خوبی له نشده و ممکن است به سقف دهان بچسبند و جلوه خوبی ندارد. برای این منظور خرماها را ۵ دقیقه داخل آب گرم قرار دهید و بعد پوست آنها را به راحتی جدا کنید.
در ادامه کار شیر را داخل مخلوط کن بریزید و خرماهای پوست گرفته را با آن اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا خرما کاملا میکس شود.
در این مرحله بستنی، گردو خرد شده، پودر نارگیل، کنجد بو داده، دارچین، خامه، فندق آسیاب شده، موز و عسل را داخل دستگاه بریزید. مجدداً مخلوط کن را روشن کنید تا همه مواد کاملا میکس شده و به شکل کشداری در بیاید.
معجون شما تقریبا آماده است. اگر دوست دارید آن را سرد میل کنید میتوانید در انتهای کار قالبهای یخ را اضافه کرده و دوباره میکسر را روشن کنید تا یخها خرد شوند.
اکنون معجون مخصوص شما آماده شده است. لیوانهای مخصوص پذیرایی خود را بیاورید و از این نوشیدنی خوش طعم و البته بسیار مقوی پر کنید. میتوانید از تکههای موز، پودر نارگیل، پودر پسته و خامه برای تزیین آن استفاده کنید.
نکات کلیدی
با کم یا زیاد کردن مقدار شیر میتوانید غلظت معجون را تغییر دهید. این موضوع کاملا به سلیقه شما و غلظتی که دوست دارید بستگی دارد.
بهتر است مواد را داخل یخچال بگذارید تا هنگام درست کردن معجون مخصوص سرد باشند و شما یک معجون عالی درست کنید.
بعضی افراد معجون شیرین دوست دارند. میتوانید با اضافه کردن مقداری شکر به مواد معجون آن را شیرینتر کنید.
میتوانید از پودر پسته و پودر بادام در مواد معجون استفاده کنید. با اضافه کردن این مواد معجون شما هم خوشمزهتر و هم مقویتر میشود.
توجه داشته باشید معجون مخصوص را میتوان به عنوان میان وعده و یا دسر سرو کنید.
موادی مانند دارچین قابل حذف شدن هستند. زیرا برخی از افراد طعم خاص دارچین را دوست ندارند و یا به آن حساسیت دارند.
اگر میخواهید معجون غلظت بیشتری داشته باشد از موز یخ زده داخل معجون استفاده کنید.