چیکن باربیکیو، یک نوع ساندویچ خوشمزه و محبوب تمام افراد بوده که میتوانید برای مهمانیهای خود طبخ و سرو کنید.
مواد اصلی در طبخ این ساندویچ شامل سینه مرغ، شکر قهوهای و پنیر پیتزا بوده که با انواع سسها، چون سس باربیکیو، سس وسترشایر و به خصوص چاشنی غذای ایتالیایی خوشمزه و خوش طعم میشود. زمان تهیه و آماده سازی این ساندویچ بسیار کوتاه بوده، اما برای پخت زمان طولانی میخواهد. چیکن باربیکیو را میتوانید برای وعده شام طبخ و سرو کنید. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه این غذا برای ۴ نفر مناسب و کافی میباشد، اما میتوانید مقدار آن را با توجه به تعداد اعضای خانواده کم و یا زیاد کنید.
مواد لازم
سینه مرغ: ۴ تکه
پنیر پیتزا رنده شده: دو سوم فنجان
نان برگر: ۴ عدد
شکر قهوه ای: یک چهارم فنجان
سس باربیکیو: ۳۰۰ گرم
چاشنی غذای ایتالیایی: نصف فنجان
سس وسترشایر: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ را شسته و در یک قابلمه با کمی آب بگذارید تا بپزد.
سپس مرغ را ریش ریش کنید و در آرام پز بریزید.
در یک کاسه مواد شکر قهوه ای، سس باربیکیو، چاشنی ایتالیایی و سس وسترشایر را ریخته و مخلوط کنید.
سپس مخلوط مواد را بر روی مرغ در آرام پز بریزید.
آرام پز را بر روی حرارت ملایم بگذارید و صبر کنید تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت چیکن باربیکیو بپزد.
در نیم ساعت پایانی پخت چیکن، پنیر پیتزا رنده شده را اضافه کرده و کمی هم بزنید.
سپس بعد از اتمام پخت، چیکن باربیکیو را در لای نان همبرگر سرو کنید.