به گزارش دیدار امروز،برخی معتقدند استراتژیست های غربی طبق نظریه هانتینگتون تلاش می کنند با نابودی فرهنگ اسلام از پیش، نتیجه رویارویی فرهنگی آینده را به نفع غرب رقم بزنند.
سموئل هانتینگتون در نظریه “رویارویی تمدن ها” [۱] که در قالب مقاله ای منتشر کرد، تقابل اصلی آینده تاریخ را میان تمدن اسلام و غرب عنوان می کند. وی معتقد بود باید مشکلاتی برای تمدن های دیگر به خصوص تمدن اسلامی به وجود بیاوریم که همیشه به خودشان مشغول بشوند و نتوانند برای ما مزاحمتی به وجود بیاورند. تمدن چین و روسیه را باید در تمدن غرب حل کرد. اما تمدن اسلامی را نمی توان در تمدن غرب حل کرد، در نتیجه باید آن را نابود کرد.
برخی معتقدند استراتژیست های غربی طبق نظریه هانتینگتون تلاش می کنند با نابودی فرهنگ اسلام از پیش، نتیجه رویارویی فرهنگی آینده را به نفع غرب رقم بزنند.فرهنگ استعماری در یک جمله عبارت است از فرهنگ و سبک زندگی ای که انسان ها را تا پایان دوران مهم زندگی (که پس از نوجوانی تا قبل از کهنسالی باشد) اسیر ابتدایی ترین نیازها می کند. بدین وسیله نیروی انسانی و سرمایه انسانی تباه شده و رشد و پیشرفت و خوشبختی و لذت بر مردم حرام می شود. امام خمینی(ره) در این باره می فرمودند: “غرب هر چه بخواهد به شما صادر کند، نسخه استعماری آن را صادر می کند.” آیا فعالیت بیش از ۱۴۵ شبکه فارسی زبان ماهواره ای را نمی توان در این راستا تعریف نمود؟ شبکه هایی که مدیریت آنها توسط خبیث ترین سرمایه دارهای حال حاضر کره زمین صورت می گیرد.
یکی از ورشکستگی های فرهنگی بعضی از افراد جامعه فعلی ما این است که هدایت شعور خود را به دست انسان های خبیث سپرده و تقلید طوطی وار را بر تسخیص مقدم می کنند. به خصوص یکی از محورهای مهمی که در این هجوم فرهنگی است نوع نگاه به زن است. ما باید در فرهنگ و هنر، در تدوین سبک زندگی، در نگاه به مسأله زن از درون بجوشیم و آنچه برای خودمان مفید است را تدوین کنیم. امام خمینی(ره) می فرمود: “زن مربی جامعه است. صلاح و فساد یک جامعه از صلاح و فساد زنان در آن جامعه سرچشمه می گیرد.”
تمرکز فرهنگ استعمار بر روی زنان
استعمار، هر کشوری را بخواهد طعمه خود قرار دهد از تربیت زنان آن جامعه شروع می کند. تا امروز، ایالات متحده آمریکا این سناریو را در عراق، ویتنام، افغانستان، ایران و بسیاری از کشورهای دیگر انجام داده است. یعنی برای سلطه بر کشورهای گوناگون سرمایه گذاری نجومی برای تربیت زنان آن کشور صورت داده است. بعد از اینکه آمریکایی ها از ویتنام خارج شدند، ۴۰۰ هزار زن بدکاره ویتنامی روی دست کشور ویتنام ماند. زمانی که ژاپن به اشغال آمریکا درآمد آمریکایی ها به مدت ۱۵ سال تربیت دختران ژاپنی را به دست گرفتند. ژاپنی ها رسماَ اعتراف کردند که ما در آغاز متوجه نشدیم و بعداَ به این سناریو پی بردیم. در یکی از پروتکل های یهود آمده که برای از بین رفتن و انقراض نسل های غیر یهود می بایست الگویی فسادآلود از زن برای جوامع غیر یهودی ترویج کنیم. تا به تدریج خانواده در این جوامع از بین رفته و رشد جمعیتشان منفی گردد. این در حالی است که یهودیان در میان خود، حیا، عفت و پایبندی به خانواده را ترویج می کنند.
تصور غلطی که گاهی شنیده می شود این است که زمانه عوض شده و ازدواج و متعلق بودن به یک فرد برای روابط عشقی متعلق به فرهنگ گذشته بوده و دوران مدرن، دوران تنوع طلبی و به قولی عشق و حال است. درست است که در طول زمان تغییر و تحول در مسایل اجتماعی پدید می آید اما در مورد مسایل شهوانی این تبلیغات است که در این زمینه زیاد شده است نه اینکه امکان تنوع طلبی در واقعیت به وجود آمده باشد. در دوران مدرن دائماً تبلیغاتی گوناگون هنری اعم از موسیقی، فیلم، انیمیشن و … در حال شهوت پراکنی هستند. این اتفاقات در عالم مجازی است. اما آیا در واقعیت هم امکان تنوع طلبی و زیاده روی در مسایل شهوانی و روابط زن و مرد وجود دارد؟ هر چقدر هم که فرهنگ عمومی یک جامعه بی بند و باری را بپذیرد، بالاخره زندگی اجتماعی دارای محدودیت هایی است. این طور نیست که بتوان هر موقع در صورت تمایل به امیال طبیعی پاسخ داد و همین توهم است که مدام از طریق دنیای مجازی پمپاژ می شود و ریشه بسیاری از مشکلات فرهنگی است. کافی است به علت و ریشه دوئل های عشقی، خیانت، خودکشی و بسیاری مسایل دیگر در میان انسان ها بنگریم. به عنوان مثال در ماجرای این دوئل عشقی در یک دفتر سینمایی در تهران تأمل کنید:
“رئیس یک دفتر سینمایی در شهر تهران که به منشی خود علاقه داشته، پس از اینکه متوجه علاقه یکی از کارکنان به معشوق خود می شود، او را به طبقه بالای ساختمان برده و در آنجا سرِ او را می برد! جنازه را داخل ماشین خود میگذارد و به کرج می آورد و در یکی از بیابان های اطراف محمدشهر کرج رها می کند. وقتی به نزدیکی های منزل خود می رسد، متوجه می شود سر مقتول را در ماشین خود جا گذاشته و سر وی را به گوشه ای می اندازد. خانواده مقتول، پسر خود را از روی جنازه بدون سر وی شناسایی میکنند و قاتل نیز اعدام میشود.”[۲]
یا ماجرای میدان کاج تهران، ماجرای پل مدیریت و … . و یا ماجرای خانم شهلا جاهد که مدتی در رسانه ها به آن پرداخته شد. خانم شهلا از ۱۳ سالگی به ناصر محمدخوانی(فوتبالیست) علاقمند بوده و در ۲۸ سالگی، با اینکه ناصر، همسر و دو فرزند داشت؛ چهار سال و نیم با او زندگی مشترک پنهانی داشت. علاقه خانم شهلا به ناصر به آنجا می کشد که بعد از مدتی خانم شهلا، همسر ناصر را در رختخوابش به قتل می رساند. قضاوت درباره این حوادث تکان دهنده به عنوان نتایجی از فرهنگ استعماری به عهده مخاطبین واگذار می شود.
تدوین دایره المعارف ایرانیکا
ایرانیکا، که محافل غربی و شبکه جهانی فراماسونری آن را دایره المعارف فرهنگ و تمدن ایران می نامند، در مرکز ایران شناسی دانشگاه کلمبیا در حال تدوین است. دانشنامه هر کشور، شناسنامه مردم آن کشور است که به عنوان مرجع اصلی تحقیق و پژوهش های تاریخی محققان و اندیشمندان جهان، ذهنیت جامعه بشری را نسبت به آن ملت شکل می دهد. اقدام بیگانگان در نوشتن دایره المعارف برای یک ملت، توهینی بزرگ به آن ملت تلقی می شود. اکثر نویسندگان ایرانیکا غیر ایرانی و غربی هستند. بعضی از این نویسندگان به دلیل ناآگاهی و بی اطلاعی تنها با انگیزه های علمی برای این دانشنامه فعالیت میکنند. ایرانیکا در موضوعاتی مثل جغرافیا از فواید مشخصی برخوردار است. اما کاستی ها و غرض ورزی های محسوسی به ویژه در زمینه های فرهنگی، تاریخی و ادبی دارد.
احسان یارشاطر
بدیهی است که مدیریت پروژه ایرانیکا باید به دست کسی سپرده شود که کاملاً مورد اعتماد غرب باشد. سردبیر ایرانیکا احسان یارشاطر است. فردی که با افتخار از ترک ملیت خود و تبعه آمریکا شدن سخن می گوید. بهایی و از فراماسونرهای معروف، دارای کارنامه ای مملو از خدمات شاه پسندانه در رژیم پهلوی، ضد اسلام و مذهب تشیع، سرپرست مرکز ایران شناسی دانشگاه کلمبیا (از بازوهای تحقیقاتی سازمان CIA) و عضو لژ فراماسونری مهر.[۳] اعضای این لژ در تحریف تاریخ ادبیات اسلام و ایران، کمرنگ جلوه دادن فرهنگ و هنر اسلامی و بزرگنمایی فرهنگ شرک آمیز قبل از اسلام یدی طولانی داشته و دارند.
بنیاد کیان که یکی از محافلی است که با بودجه ای کلان در آمریکا تأسیس شده است، معتقد است برای حل مسایل کشور باید از غرب کارخانه آدم سازی وارد کرد. به همین علت تلاش زیادی در ترویج فرهنگ و اندیشه غربی در میان به خصوص قشر دانشگاهی انجام می دهد. یکی از اعضای بنیاد کیان و از فعالین پروژه ایرانیکا می گوید: “دانشگاه های آمریکا به خصوص دانشگاه کلمبیا تحت نظارت CIA می باشند و اگر ایرانیکا و بنیاد کیان از آنها کمک مالی دریافت می کنند به این دلیل است که آنها نیز خواستار ترویج فرهنگ باستانی ایران در مقابل فرهنگ اسلامی هستند.” [۴]
در پایان ذکر این نکته لازم است که آمریکا امروز دارای ۲۵۰۰ مرکز تحقیقات استراتژیک است. ۲۵۰۰ مرکز تحقیقاتی با تعداد بیشماری محقق از سراسر دنیا که به صورت گسترده در حال مطالعه برای حفظ تمدن حریص و سیری ناپذیر غرب و نابودی سایر تمدن های بشری می باشند.
“ما با سینما مخالف نیستیم، ما با مرکز فحشا مخالفیم. ما با فرهنگ استعماری مخالفیم؛ ما با آن چیزی مخالفیم که در خدمت اجانب برای عقب نگه داشتن جوان های ما و اتلاف نیروی انسانی ما استفاده می شود.”
بخشی از بیانات امام خمینی(ره) در بهشت زهرا(س) – ۱۳۵۷/۱۱/۱۲
منبع:دیدبان