۲۲ آبان ۱۳۹۶ تیم ملی فوتبال ایران در شهر نایمخن هلند در یک بازی دوستانه مقابل ونزوئلا به میدان رفت و با یک گل پیروز شد. تا یکشنبه شب هیچ کس حتی یادش نبود چنین بازی دوستانهای برگزار شده تا اینکه خبر شکایت شرکت هماهنگکننده آن مسابقه از فدراسیون فوتبال منتشر شد. این شرکت با طرح دعوا در فیفا از فدراسیون فوتبال ایران بابت عمل نکردن به تعهداتش شکایت کرده و خواستار غرامت سه میلیون یورویی شده است. فدراسیون فوتبال ایران در سال ۹۶ با یک شرکت هماهنگکننده مسابقات در مورد برگزاری یک بازی دوستانه قرارداد امضا کرد. محمدرضا ساکت به نمایندگی از فدراسیون فوتبال، خراردو هرناندز از شرکت T&C Managmanet و سباسیتین دیریخ از شرکت STMG به نمایندگی از فدراسیون فوتبال ونزوئلا و آتالای موتلو به نمایندگی از شرکت MUTLU SPORTS B.V و رورد وینندس از شرکت TRITY TV به عنوان هماهنگکننده و پخشکننده مسابقه پای این قرارداد را امضا کردهاند.
در ساعات اولیه اعلام خبر شکایت، ارزش کل قرارداد ۱۹۵ هزار دلار عنوان و اعلام شد طبق قرارداد طرفین تعهداتی به طرف مقابل در مورد حمل و نقل، اسکان، تغذیه، زمان برگزاری، تدارکات، حضور تماشاگران، پخش تلویزیونی و تبلیغات دادهاند. در ادامه مشخص شد طرف ایرانی در مورد حق پخش به تعهدات خودش عمل نکرده و به ایمیلهای شرکت مذکور پاسخ نداده است تا درنهایت آنها دست به شکایت بزنند و درخواست غرامت کنند. حسین شریفی سخنگوی فدراسیون فوتبال در نخستین واکنش به این شکایت اظهار داشت: «شکایت واقعیت دارد و از اتفاقات تلخی است که در دوره مدیریت گذشته فدراسیون فوتبال رخ داده است.»
در حالی که چند خبرگزاری همانند سخنگوی فعلی فدراسیون به نقش فدراسیون فوتبال تحت مدیریت مهدی تاج در پرونده جدید علیه فوتبال ایران اشاره داشتند خبرگزاری تسنیم پای تلویزیون را وسط کشید. این خبرگزاری نوشت: «پخش تلویزیونی دیدار دوستانه ایران و ونزوئلا که در هلند برگزار شد، دراختیار این شرکت بوده و گویا قرار بوده این دیدار نه به صورت زنده، بلکه با تاخیر از تلویزیون ایران پخش شود تا شرکت مذکور بتواند برای فروش پخش آن در شبکههای بینالمللی اقدام کند. با پخش این مسابقه از شبکه سوم صدا و سیمای ایران شرکت مذکور مدعی شده ایران خلاف توافق عمل کرده است.» تسنیم همچنین مدعی شد رییس شرکت مذکور یکی از حامیان شهابالدین عزیزی خادم رییس فدراسیون فوتبال ایران در انتخابات اسفند سال گذشته بوده و قرار بوده عزیزی خادم به این فرد سمت مهمی اعطا کند اما چون این اتفاق نیفتاده به این شکل خواسته انتقام بگیرد. روز گذشته خبرگزاری ایسنا جزییات جدیدی از این شکایت منتشر کرد. این خبرگزاری با انتشار تصاویر قرارداد امضا شده نوشت: «در قرارداد اصلی میان شرکتها و سازمانهای حاضر در این توافق، هیچ مبلغی درج نشده است.» این خبرگزاری مدعی شد که «ماجرای فوق یک گروکشی میان عزیزی خادم و برخی مشاوران سابقش است که این روزها به دشمنان همدیگر تبدیل شدهاند.»
در حال حاضر طبق اعلام فدراسیون وکلای این نهاد منتظر دریافت جزییات شکایت هستند تا در صورت نیاز دفاعیات لازم را ارسال کنند. فعلا هیچ کدام از مقامات دخیل در پرونده از جمله مهدی تاج رییس وقت فدراسیون فوتبال، عزیزی خادم، محمدرضا ساکت، علی خطیر و رییس فعلی و مقامات صداوسیما نسبت به این شکایت اظهارنظری نداشتهاند. مساله قراردادهایی از این دست که مربوط به بازاریابی، اسپانسرینگ و حق پخش تلویزیونی مسابقات تیم ملی فوتبال ایران میشود در سالهای گذشته هم چند پرونده حقوقی از خودش بهجا گذاشته بود. از جمله گم شدن ۳۱۶ هزار دلار حق پخش تلویزیونی چهار دیدار تیم ملی ایران در مرحله مقدماتی انتخابی جام جهانی که باعث شد پای کفاشیان رییس اسبق فدراسیون فوتبال و چند نفر از همکارانش به کمیته اخلاق کشیده شود.
فدراسیون فوتبال ایران در حالی با خطر غرامت نزدیک به ۱۰۰ میلیاردی مواجه شده که با پروندههای عدیدهای از جمله پرونده ۶.۲ میلیون یورویی ویلموتس روبروست و در عین حال هیچ کدام از وعدههای درآمدزایی رییس فعلی فدراسیون محقق نشده است.