این غذا مخصوص پذیرایی از مهمانان لاکچری بالاخص خانواده شوهر است که شما عروس خانمها با درست کردن میتوانید مانور کدبانوگری بدهید!
رول مرغ و بادمجان از جمله فینگرفودهای ساده و البته لذیذی است که به راحتی می شه توی خونه تهیه اش کرد و اگر کمی حوصله به خرج بدیم می تونیم پیش غذایی شیک با ساده ترین مواد اولیه برای سرو در وعده های غذایی مون آماده کنیم.
از وقتی سرو پیش غذاهای سبک و کوچک یا همان فینگرفودهای خوشمزه و جذاب در میهمانی ها پر طرفدار شده خیلی ها دوست دارن با ترکیب مواد گوناگون انواع متعددی از این نوع پیش غذاها رو درست کنن و تنوع و رنگ و لعاب بیشتری به میز غذاشون بدن. یکی از موادی که به راحتی می شه باهاش انواع پیش غذای انگشتی تهیه کرد بادمجان است که با داشتن کمی خلاقیت می شه پیش غذاهای خوشگل و خوشمزه رو درست کرد که هر کسی رو ترغیب به خوردنش کنیم.
این غذا مخصوص پذیرایی از مهمانان لاکچری بالاخص خانواده شوهر است که شما عروس خانمها با درست کردن میتوانید مانور کدبانوگری بدهید!
خوب می دونیم برای درست کردن فینگرفود یا پیش غذای انگشتی مهمترین نکته داشتن صبر و خلاقیته پس اگر صبورانه ادامه مطلب امروز رو بخونید با روش تهیه رول مرغ و بادمجان خوشمزه آشنا می شید و می تونید از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم برای رول مرغ و بادمجان
- فیله مرغ پخته ۲۰۰ گرم
- بادمجان بزرگ ۳ عدد
- پنیر چدار ۱۰۰ گرم
- سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
- سیر ۲ حبه
- پودر میخک ۱/۴ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- ریحان تازه و گوجه گیلاسی برای تزیین
طرز تهیه رول مرغ و بادمجان
مرحله اول:
بادمجان ها را به خوبی بشویید و پوست بگیرید و نازک برش بزنید.(برای تهیه رول بادمجان می توان پوست بادمجان را نگرفت)
مرجله دوم:
روی بادمجان های برش خورده کمی نمک بریزید و اجازه دهید کمی استراحت کند تا تلخی آن از بین برود و سپس آبکشی و خشک کنیدد.
مرحله سوم:
بادمجان را سرخ کنید و پس از سرخ شدن آن ها را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش گرفته شود.
مرحله چهارم:
فیله های پخته شده را در ظرف مناسبی خرد یا ریش ریش کنید.
مرحله پنجم:
سس مایونز، سیر له شده و ادویه ها را به مرغ اضافه کنید و مواد میانی رول مرغ و بادمجان را خوب مخلوط کنید.
مرحله ششم:
پنیر رنده شده را هم با مرغ مخلوط کنید.
مرحله هفتم:
مواد میانی را روی هر ورقه از بادمجان به خوبی پهن کنید و بعد ورقه ها را به صورت رول بپیچید و تا موقع سرو در یخچال قرار دهید(دقت کنید برای اینکه مواد میانی بیرون نریزد باید طبق آنچه در عکس می بینید کمی فضای خالی روی بادمجان باقی بماند تا به خوبی رول شد.)
مرحله هشتم:
به وسیله خلال دندان یا هر وسیله ای که مناسب باشد هر رول مرغ و بادمجان را محکم کنید و برای تزیین از گوجه گیلاسی و ریحان تازه یا انواع سبزیجات می توان استفاده کرد.
نکات کلیدی تهیه رول مرغ و بادمجان
-برای تهیه این پیش غذای انگشتی یا همان فینگرفود از انواع گوشت و سبزیجات به عنوان مواد میانی می توان استفاده کرد.
-برای داشتن رولت بادمجان رژیمی می توان بادمجان ها را در فر گریل کرد یا ورقه های بادمجان را بخارپز کرد.
-می توان رول مرغ و بادنجان را به صورت گرم هم سرو کرد. برای گرم سرو کردن رول مرغ و بادمجان باید رول ها را در تابه یا ظرف مناسب بچینید و آن را در فر یا روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خوبی گرم شود.