قصه پرغصه فوتبال ما؛ جولان دلالها و افراد نالایق
نادر فریاد شیران، پیشکسوت فوتبال ایران یادداشتی را درباره وضعیت این روزهای فوتبال ایران در اختیار رسانه طرفداری قرار داده است…
به گزارش دیدار امروز، به نقل از طرفداری،نادر فریادشیران نوشت: درباره نکات فرهنگی و مدیریت کلان ورزش که منفعلانه در حال درجا زدن است میشود صدها مقاله و صدها نقد منصفانه داشت به شرطی که برای رصد مشکلات عدیده ورزش و به خصوص فوتبال ایران گوش شنوا و دلسوزی وجود داشته باشد.
منتقدان و دیگر عزیزان در برنامه های متعدد رادیویی و رسانه ای چقدر به مسائل مربوط به حوزه مدیریت ورزشی و فرهنگی پرداخته اند؟ سر در همه باشگاه های ما، عنوان “باشگاه فرهنگی ورزشی” نقش بسته و اکثر باشگاه ها تحت نظر وزارتخانه هستند ولی سو مدیریت را چه نهادی کنترل و نظارت می کند؟ هیچ نهادی!
اگر غیر از این هست بدهی های میلیاردی باشگاهها و به خصوص فدراسیون فوتبال ایران به ویلموتس را چه کسانی به وجود آورده اند که الان افرادی مثل عزیزی خادم و ماجدی هم کاسه گدایی دست گرفته و ۱۸۰ میلیارد ناقابل از دولت برای آمادگی تیم ملی می خواهند!
و یا به کارگیری بازیکنان بی کیفیت، کار چه کسانی بوده به جز مربیان، مدیران و دلالهای فاسد؟ فساد، حیف و میل، تباهی، تبانی، ارتباط با دلالها، بیشتر مواقع به کار گیری مدیران و مربیان فاسد کار چه کسی بوده است؟
چه نهادی باید کنترل و نظارت کند؟ عزل مربیان و مدیران با کارنامه درخشان مثل سیامک رحیمی پور، مدیر آکادمی باشگاه پیکان به چه دلیل صورت گرفته است؟ حتما چون آدم سالم و کاربلدی بود برکنار شده است، شاید هم مزاحم آقایان می شده!
و یا خانه نشین شدن ده ها مربی نام آشنا مثل آقایان:
- همایون شاهرخی
- مهدی مناجاتی
- محمد مایلی کهن
- جلال چراغپور
- ابراهیم قاسمپور
- غلام پیروانی
- رسول کربکندی
- مسعود اقبالی
- حسین فرکی
- محمد خاکپور
- علی دایی
- اصغر مدیررستا
- محمد احمد زاده
و ده ها مربی توانمند و جوان بیرون گود مانده را چه کسی باید به کار بگیرد؟
یا حق بانوان فوتبالیست و فوتسالیست های ما در باشگاه ها و تیم های ملی تا کی باید ضایع بشود و بررسی نشود چرا بانوان نمی توانند به ورزشگاه ها بیایند؟
این قصه پرغصه فوتبال ما حداقل برای افراد سالم و پاکدست مثل مربیان، داوران، مدیران، رسانه ها و کسانی که کارشان را درست انجام می دهند، تمامی ندارد.