تصویر گریه مهسا پوررحمتی وقتی در قونیه فقط به خاطر یک ضربه از رسیدن به مدال بازماند، در خاطره ورزش ایران میماند
تصویر گریه مهسا پوررحمتی وقتی در قونیه فقط به خاطر یک ضربه از رسیدن به مدال بازماند، در خاطره ورزش ایران میماند. این شمشیرباز اسلحه اپه ایران در شرایطی که جانانه با حریف ترک جنگیده بود و امتیازی مساوی با او کسب کرده بود در وقت اضافه و با قرعه، تنها با یک ضربه به او باخت و مدال را از دست داد.
پوررحمتی حالا بعد از این مسابقات در گفتگو با خبرورزشی میگوید: «با اینکه فکر میکردم مسابقات کشورهای اسلامی، مسابقات راحتی باشند اما وقتی حریفانی از ترکیه، قرقیزستان، ازبکستان و سنگال را دیدم، متوجه سختی کار شدم. البته شمشیربازی همیشه قدری با بخت و اقبال همراه است و من هم شانس نیاوردم و در مسابقات انفرادی به حریف ترک باختم.»
او درباره تفاوتهای روند آمادهسازی خودش با حریف ترکی که به او باخته بود، اینطور توضیح میدهد: «حریف ترک من قهرمان جهان بود و با اینکه سنش از من کمتر بود اما تجربه بیشتری داشت. در شرایطی که ما تا یکسال بعد از کرونا هم به مسابقات اعزام نمیشدیم اما ترکیه اعزامهایش را داشت و حریف من به خاطر اعزامهای متعدد، تجربه بالایی به دست آورده بود. من فقط با یک ضربه باختم و گاهی فکر میکنم اگر با دو سه ضربه باخته بودم، شاید این همه ناراحت نبودم.»
مهسا پوررحمتی به خبرورزشی میگوید: «بعد از مسابقات جهانی و مسابقات کشورهای اسلامی که در قونیه برگزار شد ما دیگر مسابقه رسمی نداریم و فقط ورد کاپها و مسابقات جایزه بزرگی را در پیش داریم که در رشته شمشیربازی زیاد برگزار میشوند و امتیاز خوبی هم دارند.»
او بزرگترین مشکل پیش روی زنان شمشیرباز را همین محدود بودن تعداد اعزامها میداند و میگوید: «از ۶،۷ ورد کاپی که پیش رو داریم، شاید ۲،۳ مسابقه ما را اعزام کنند. تا یکی دوماه آینده مسابقه قطر را داریم. شاید بزرگترین مشکل ما همین کم بودن اعزامها باشد. بدون شک اگر در مسابقات بیشتری شرکت کنیم، میتوانیم خیلی راحت رقیبانمان را شکست دهیم. فدراسیون هم البته بودجه کافی ندارد. با اینکه فقط هزینه اعزامها را میپردازد و تهیه همه تجهیزات برعهده خودمان است اما باز هم اعزامها انجام نمیشود.»