فرنگیکار وزن ۶۳ کیلوگرم تیمملی جوانان میگوید اینکه بعد از مدال طلای جهانی به او لقب “یاغی” داده شد، برایش جالب بود و این لقب را به خاطر جنگندگیاش در این رقابتها میداند.
ایمان محمدی در گفتوگویی در خصوص قهرمانیاش درباره کشتی فرنگی جهان، اظهار کرد: پس از استراحت در کشتی اول در مبارزه دوم با فرنگیکاری از ترکیه رقابت کردم که ۹ بر صفر به برتری رسیدم. او عنواندار اروپا بود و سال گذشته نیز با او کشتی گرفته بودم و او را شکست داده بودم. در یک چهارم نهایی با حریفی از گرجستان رقابت کردم که چند سال پیش نیز در مسابقات نوجوانان با او کشتی گرفته بودم و حریف خوبی بود ولی موفق شدم او را هم از پیش رو بردارم و به نیمه نهایی برسم. در این مرحله با کشتیگیری از ژاپن مبارزه کردم که او را هم شکست دادم و به فینال برسم. در این دیدار حریفم قرقیزستانی بود که در خاک بسیار خوب بود اما توانستم راههای اجرای فن او را ببندم و با اختلاف به برتری برسم. به نظرم در فینال از حریفم برتر بودم و حریف قرقیزستانی نتوانست کار چندانی انجام دهد.
وی ادامه داد: من از قبل مدال طلا را برای خودم پیشبینی میکردم و چنین انتظاری را هم از خودم داشتم. کادر فنی نیز از عملکردم راضی بود و پیش از اینکه به مسابقات برویم آنها این انتظار را از من داشتند که به مدال طلای رقابتهای جهانی برسم و خدا را شکر میکنم که این مهم محقق شد. البته خوزستانیها در این مسابقات عملکرد خوبی داشتند و از ۵ کشتیگیر عضو تیم ملی، چهار نفر به مدال دست پیدا کردند و فقط یکی از کشتیگیران استان متأسفانه روی غافلگیری از دور مسابقات کنار رفت، در حالی که او نیز شایسته کسب مدال بود.
فرنگیکار خوزستانی عضو تیم ملی جوانان در خصوص اینکه بعد از کسب مدال طلای جهانی به او از سوی همشهریانش در ایذه لقب یاغی داده شد، گفت: وقتی این لقب را شنیدم برایم جالب بود و فکر میکنم به خاطر جنگندگیام روی تشک مبارزه بود و البته فکر میکنم تحت تأثیر فیلم یاغی هم قرار گرفتند.
وی در ادامه در خصوص وضعیت کشتی خوزستان نیز خاطرنشان کرد: کشتی خوزستان شرایط بسیار خوبی دارد و رئیس هیات زحمات بسیاری میکشد و توانسته در مدت کوتاهی که در این هیات حضور دارد، اقدامات مثبتی انجام دهد اما مسئولان شهر ایذه خیلی رسیدگی نمیکنند.
محمدی در خصوص آخرین وضعیت خانه کشتی ایذه، گفت: مدتی در زمینه ساخت این خانه کار میکنند و بعد رها می شود و من فکر میکنم تا چند سال آینده نیز خانه کشتی ایذه آماده بهرهبرداری نشود. شهر کشتیخیزی مثل ایذه که فرنگیکاران آن حرفهای زیادی برای گفتن دارند، نیازمند توجه ویژه است و حداقل مطالبه ما داشتن یک سالن کشتی در شأن ورزشکاران شهر است. کشتی ایذه در یک ماه اخیر، ۵ مدال جهانی در رده سنی نوجوانان و جوانان کسب کرده است و حتی میتواند این مدالها را بیشتر کنند و به نظرم شایسته این هستند که دارای یک سالن کشتی مناسب باشند. مردم ایذه به رشته کشتی علاقهمند هستند، در حالی که تا به امروز یک سالن مناسب کشتی نداشتهایم.
وی درباره آینده پیش رویش، خاطرنشان کرد: از الان به مسابقات جهانی ۲۰۲۳ رده سنی بزرگسالان فکر میکنم. البته سابقه عضویت در تیم ملی بزرگسالان را دارم و امیدوارم مدال برنز این رقابتها را سال آینده به مدال طلا تبدیل کنم و در مسابقات جهانی نیز به مدال برسم. البته جلب نظر آقای بنا کار سختی است زیرا یک مربی توانمند است و همه چیز را زیر نظر دارد و ما باید تلاشمان را دوچندان کنیم تا رضایت او را به دست آوریم.
این کشتیگیر خوزستانی در پایان با قدردانی از حمایت خانوادهاش، گفت: آنها واقعاً برای من زحمت میکشند و امیدوارم با کسب مدالی دیگر در رده سنی بزرگسالان جواب محبت آنها را بدهم. همچنین جا دارد از مریبان و کادر فنی تیم ملی جوانان و از مربیانم در شهر ایذه، آقایان لقمان رضایی، مصیب مرادی، اکبر عالیمحمودی، ملک محمد بویری، براتی و حبیبی که زحمات زیادی برای کشتی شهرستان کشیدهاند، قدردانی کنم.