خاطرات روزهای کووید پایان ندارد/ داستانی برگرفته از تجربه یک پرستار
او افزود: من سابقه ۱۲ سال خدمترسانی در حوزه سلامت در هرمزگان را داشتهام. طرح فیلمنامه من بر اساس یک ماجرای واقعی بود که در دور افتادهترین نقطه ایران بین همکارانی که در عین محرومیت و در گرمای شدید خدمت میکردند، اتفاق افتاد. این طرح داستان یکی از همکاران عزیزم به نام سمیه صادقی است که ساعتها کشیک بود و دو خانواده بدحال را که قرار بود از راه دریا منتقل شوند، همراهی میکرد. در مسیر اکسیژن تمام میشود و در نهایت بعد از ماجراهایی وقتی در اسکله بیماران را تحویل میدهد، خود نیز از حال میرود.
فقیهی درباره تجربه فعالیت خود در مقابله با کرونا بیان کرد: در دوران کرونا من هم در بخش ستاد و هم بخش کووید همکاری داشتم. خودم نیز یک بار مبتلا به این بیماری شدم و ابتلای شدیدی به سویه دلتا هم بود و ۳۰ درصد ریهام را درگیر کرد اما خوشبختانه از آن به سلامت عبور کردم.
او با اشاره به دغدغهاش برای روایت قصه همکار خود توضیح داد: از همان در روزی که در ستاد شاهد قصه همکارم بودم، دلم میخواست به نوعی از او قدردانی کنم. او در حال حاضر در قشم پرستار است. به دلیل اینکه خودم پرستار بودم، میدانستم که چه فشار و شرایط سختی را در مسیر انتقال بیماران تحمل کرده و از خودگذشتگی نشان داده است. تا اینکه متوجه فراخوان بنیاد سینمایی فارابی درباره رویداد «سینما سلامت» شدم و بلافاصله نوشتن طرح فیلمنامه را آغاز کردم و خوشبختانه امروز به عنوان یکی از طرحهای برگزیده انتخاب شد و این افتخار را به همه همکارانم تقدیم میکنم.
نخستین رویداد «سینما سلامت» به همت بنیاد سینمایی فارابی و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران چهارشنبه ۲۱ دی با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.