فوتبال باشگاهی ایران در آسیا تنها یک نماینده دارد؛ در یک هشتم نهایی جام باشگاه های آسیا فولاد باید به تنهایی از اعتبار فوتبالمان دفاع کند.
فولاد در نیم فصل نخست و برخلاف پیش بینی ها عملکرد قابل قبولی نداشت. شاگردان نکو گرچه جزو باکیفیت ترین های ایران بودند اما در مستطیل سبز فرصت و امتیازهای بیشماری را از دست دادند.
اما اکنون باد موافق به بادبان های فولاد در حال وزیدن است؛ این تیم بعد از تغییرات اخیر در ۴ بازی به ۳ برد و یک تساوی رسیده است. قرمزپوشان اهوازی پس از برد دلچسب در سرمای اراک، با شکست خوشه طلایی در اهواز به مرحله بعدی حذفی صعود کردند و بعد از یک تساوی از دربی آبادان، پرسپولیسِ صدر جدولی را با برتری یک بر صفر به چالش کشیدند.
بازی فولاد و پرسپولیس حواشی زیادی داشت، اما آنچه این روزها کمتر به آن پرداخته شد نقش آرامش و ایجاد ساختاری جدید و مدیریتی نوین در این باشگاه است. آنچه مشخص است، رادکیا که شناخت کاملی از مجموعه فولاد داشته و اکنون سرپرستی باشگاه را در دست دارد، انتخابی مناسب برای جانشینی گرشاسبی بوده است. او در این فرصت کوتاه با تاکید فراوانی بر ایجاد نظم و آرامش و بهبود ساختار این باشگاه در تمام قسمتها، شکل بهتری به مجموعه حرفهای باشگاه فولاد خوزستان داده است. مدیری که برخلاف خیلی از مدیران فوتبالی به دنبال ایجاد هیاهوی کاذب و وعده و وعید نبود و در عمل که از جمله آن موفقیت در نقل و انتقالات زمستانه بود، نشان داد تغییرات خوبی در فولاد ایجاد شده است.
به هرحال آمار و عملکرد تیم فولاد نشان میدهد که اوضاع این تیم جنوبی رو به بهبود است و این روزها دیگر به ۳ امتیازها، نه نمیگوید.
البته عملکرد فولاد در نقل و انتقالات زمستانی با جذب تورس، سوگیتا، واسعی، نژاد مهدی و مریدی را نباید از قلم انداخت، چراکه این باشگاه از این بابت یکی از موفقترین تیمها بوده و خریدهای جدید آن علاوه بر کسب رضایت هواداران فولاد، میتواند کمک حال فوتبال ایران در سطح بینالمللی نیز باشد.