پیاز بزرگ – ۳ عدد
گوجه فرنگی بزرگ – ۳ عدد
سیر- ۱۵ حبه
زنجبیل – یک تکه متوسط
فلفل سیاه و نمک – به میزان لازم
ابتدا سیر، پیاز و گوجه فرنگی را خرد کنید. داخل قابلمه دو پیمانه بزرگ آب بریزید. سیر و پیاز و گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید و روی شعله گاز قرار دهید.در قابلمه را ببندید و بگذارید مواد روی حرارت ملایم بپزد. وقتی پیازها کاملا نرم شدند، گاز را خاموش کنید. قابلمه را کنار بگذارید تا سرد شود.سپس مواد پخته شده را داخل مخلوط کن بریزید یا با هم زن بزنید تا کاملا یکدست شود.سوپ را دوباره داخل قابلمه بریزید و گرم کنید. سپس نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید.
نکته : سوپ سیر و زنجبیل، سیستم داخلی بدن را پاک سازی می کند، به هضم غذا کمک می کند، اشتها را بالا می برد، خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و برای درمان سرماخوردگی مفید است. اگر روزانه یک لیوان از این سوپ نوش جان کنید نه تنها از سرماخوردگی و سرفه حفظ می شوید بلکه همیشه سالم می مانید.