پس از پایان مسابقه پربیننده نمایش خانگی، چه موفقیت یا ناکامیهایی نصیب حامد آهنگی یوسف تیموری، عباس جمشیدیفر و دیگر ستارههای مسابقه شد؟
سال گذشته در چنین روزهایی بود که رقابت کمدینهای مسابقه «جوکر» به قسمتهای پایانی رسیده بود و فصل فینال آن با شرکت تعدادی از کمدینهای محبوب این رقابت، منتشر شد. عباس جمشیدیفر، یوسف تیموری، غلامرضا نیکخواه، یوسف صیادی، حامد آهنگی، ایمان صفا و سیروس میمنت، کمدینهایی بودند که نامشان به بهانه شرکت در این مسابقه بر سر زبانها افتاد. ستارههای «جوکر»، این روزها یا با اثری در نمایش خانگی یا تلویزیون حضور دارند یا این که با اثر جدیدی در راه سینما و نمایش خانگی هستند، به همین بهانه نگاهی داشتیم به مسیری که هرکدام از این ستارهها پس از موفقیت با «جوکر» طی کردند.
حامد آهنگی
پس از «خندوانه»، دومین اتفاق مهم در کارنامه حامد آهنگی مسابقه «جوکر» است. او حضور بسیار فعالی در این رقابت داشت و برای حذف رقبا، تمام تلاش خود را انجام میداد. آهنگی با استفاده از تواناییاش در شوخیهای بداهه و بامزه، بسیاری از رقبایش را به خنده میانداخت و در فینال نیز به عنوان «جوکر» (فردی که مسئولیت خنداندن دیگران را برعهده داشت و میتوانست بخندد) پیروز این بخش شد. این کمدین نوروز امسال با مسابقه «تی ان تی» در مقام مجری به نمایش خانگی بازگشت و پس از آن نیز با سریال کمدی «نیوکمپ» در این مدیوم دیده شد. آهنگی در «تی ان تی» اجرای گرم و بامزهای داشت و فارغ از بعضی زیادهرویهایش در شوخی با شرکتکنندگان، حضور موفقی در این مسابقه دارد، اما توقعات بازی او در «نیوکمپ» دستاوردی برایش نداشته. این کمدین به عنوان یک مجری و شومن میتواند صحنه را در دست بگیرد، اما در «نیوکمپ» به عنوان بازیگر توقعات را برآورده نکرده است.
یوسف تیموری
ستاره فصل چهارم «جوکر» که در فینال نیز حضور داشت، یوسف تیموری بود. این بازیگر مدام سراغ رقبایش میرفت و با حرکاتی که انجام میداد، آنها را وادار به خنده میکرد، بنابراین آنها را در چالشهای سختی قرار میداد. شوخیهای تیموری با یوسف صیادی نیز با استقبال مخاطبان مواجه شد. مقاومت تیموری برای خندیدن و به چالش کشیدن رقبا، او را به یکی از ستارههای مسابقه تبدیل کرد. این بازیگر پس از «جوکر»، اواخر بهمن ۱۴۰۱ با سریال «رهایم کن» وارد نمایش خانگی شد و با یک نقش جدی و سریالی غیرکمدی دیده شد. او در این مجموعه حضور کوتاهی داشت و تبدیل به اتفاق ویژهای برای او نشد. تیموری سپس نوروز ۱۴۰۲، در مقام مجری با «قهرمان» به تلویزیون آمد. او به واسطه شوخیهایش با شرکتکنندگان و قیاسی تلاش میکند تا مسابقه مفرح و سرگرمکننده شود، اما زیادهروی میکند و از آن مهمتر شوخیهایش بامزه نیست. «قهرمان» نیز مسابقه جذابی نیست و ناکامی را نصیب ستاره «جوکر» کرده است.
عباس جمشیدیفر
عباس جمشیدیفر در فصل دوم «جوکر» حضور داشت و طولی نکشید که از دور رقابتها حذف شد. این بازیگر نیز در جمع شرکتکنندگان فینال حاضر بود. جمشیدیفر مقاومت بسیار کمی در برابر خندیدن داشت و همین مسئله نیز گاهی باعث خنده رقبا و مخاطبان میشد. جوکرتایم بامزه او نیز مورد توجه قرار گرفت و حضور جمشیدیفر را در مسابقه بهیادماندنی کرد. این بازیگر پس از «جوکر»، رمضان ۱۴۰۱ با سریال «خوشنام» در تلویزیون دیده شد، اما این مجموعه پربیننده نشد و رضایت مخاطبان را جلب نکرد. ناکامی این بازیگر چندان طول نکشید و انتشار «یاغی» موفقیت تازهای را برای او رقم زد. جمشیدیفر در این مجموعه نقش فرد منفعتطلب و زورگویی را که صاحب کمپ ترک اعتیاد بود، بر عهده داشت و گریم و چهره متفاوتش مخاطبان را غافلگیر کرد. مسیر موفقیتهای این بازیگر سپس با «سقوط» ادامه پیدا کرد. او در این سریال نقش یک راننده کُرد را بازی میکرد و موفق شد از پس ایفای نقش شیرین خود به خوبی برآید. عباس جمشیدیفر به زودی با «کت چرمی» به سینما میآید. او در این فیلم نیز یک نقش کاملا جدی دارد.
یوسف صیادی
یکی دیگر از ستارههای «جوکر ۴» یوسف صیادی بود که بعدا به فینال هم راه یافت. او در مقابل شوخیهای پی در پی یوسف تیموری، ظرفیت بالایی از خود نشان داد که تحسین مخاطبان را برانگیخت. جدیت چهره صیادی و مقاومتش در برابر خندیدن نیز به محبوبیت او در «جوکر» کمک کرد. صیادی پس از فینال این مسابقه، با سریالی در تلویزیون یا نمایش خانگی دیده نشد، اما با دو مجموعه «شهر هرت» ساخته محمدرضا ممتاز و «اسپینجر» کاری از علیرضا کریمزاده در راه نمایش خانگی است که اولی با بازی رضا شفیعیجم، علی صادقی و محمد شیری قرار است به زودی در فیلمنت منتشر شود. بعید است این دو سریال موفقیت فراوانی را نصیب صیادی کنند.
ایمان صفا
هرچند که ایمان صفا به اندازه غلامرضا نیکخواه، یوسف تیموری و حامد آهنگی، چهره محبوب «جوکر» نبود، اما در جوکرتایم جمشیدیفر بامزه ظاهر شد. صفا پس از پایان «جوکر»، پاییز ۱۴۰۱ سریال کمدی «زیر یه سقف» را از شبکه نسیم روی آنتن داشت و با «بخارست» در سینماها دیده شد. او بهار امسال نیز با «فسیل» به سینما و با «نیوکمپ» به نمایش خانگی آمد. «زیر یه سقف» دیده نشد و جزو کمدیهای شکستخورده بود، «نیوکمپ» توقعات را برآورده نکرده و بازی ایمان صفا نیز یادآور دیگر آثار کمدی اوست، در این میان موفقترین اثر این بازیگر کمدی «فسیل» است که صدرنشین گیشه شده و تماشاگران را به سینما کشانده است.
سیروس میمنت
چهرههای پیش کسوت مانند غلامرضا نیکخواه و سیروس میمنت در «جوکر» حضور جالب توجهی داشتند. میمنت نیز با چهرهای کاملا جدی وارد چالش میشد و با جوکها و طنازیهایش همه را به خنده دعوت میکرد. این بازیگر همراهی خوبی با رقبا داشت و یکی از ستارههای مسابقه بود. این بازیگر پس از پایان «جوکر» حضور پررنگی در تلویزیون یا نمایش خانگی نداشت، اما نوروز و رمضان امسال با «نون خ ۴» بازگشت. فصل چهارم این سریال در مقایسه با فصول قبلی ضعیف بود، اما میمنت در نقش «کیوان» بازی خوبی داشت و همچنان شخصیت شیرین و بامزهای بود.
غلامرضا نیکخواه
شاید کسی فکرش را نمیکرد غلامرضا نیکخواه در «جوکر» بتواند خوب ظاهر شود، اما نتیجه خلاف پیشبینیها رقم خورد. او با چهرهای کاملا جدی دیگران را وادار به خنده میکرد و در مواجهه با شوخیهای رقبا هم بسیار سرسخت بود و نمیخندید. چهره جدی این بازیگر باعث میشد جوکهای او و واکنشش به شوخیها خندهدار باشد. او همزمان با این مسابقه، به واسطه «جیران» نیز در نمایش خانگی دیده شد و جزو بهترین بازیگران این سریال بود. نیکخواه پس از «جوکر» با سریالهای کمدی «آفتاب پرست» و «سیاهچاله»، مسابقه «ارتش سری» و «دست به مهره»، فیلمهای «بخارست» و «فسیل» در نمایش خانگی و سینما حضور پررنگی داشت، اما مهمترین اثر او «جیران» است.