مدیرکل دفتر فیلم نامه صداوسیما از احتمال تولید دنباله سریال خاطرهانگیز «روزی روزگاری» گفت.
حسین اسدیزاده در گفتوگویی در این باره اظهار کرد: «خیلی دلمان میخواهد دو سریال «روزی روزگاری» و «پایتخت» را ادامه بدهیم.» وی افزود: «گروه نگارش سریال «پایتخت» پیش من نیامده اند و هنوز با هم درباره ادامه این سریال حرف نزده ایم. من خودم مجموعه سریال «پایتخت» را دوست دارم. آقای جلیلی، قائم مقام رئیس سازمان صداوسیما در امور فرهنگی هم مکرر گفتهاند، «پایتخت» الگوی فیلم نامه نویسی است؛ چون به واقعیت زندگی مردم نزدیک است.»
وی در پاسخ به این سوال که چه زمانی مذاکرات با گروه «پایتخت» انجام میشود، اظهار کرد: «ما الان در مرحله دعوت همگانی هستیم و دوست داریم تک تک فیلم نامهنویسان بیایند و طرحهایشان را به ما بدهند.»
اسدیزاده با اشاره به اینکه طرحی کمدی درباره اغتشاشات آماده شده است، درباره جزئیات آن توضیح داد: «در این طرح در دل یک موقعیت تلخ یک جابه جایی رخ می دهد و یک نفر جای فرد دیگری قرار می گیرد. ما همه زورمان را می زنیم که این طرح ساخته شود. فعلا یک طرح ۱۰ صفحهای است که به زودی به فیلم نامه تبدیل میشود.»
وی با اعلام این خبر که با راه اندازی دفتر فیلم نامه صداوسیما، شوراهای چندگانه حذف شده است، ادامه داد: «شورای بررسی اولیه و ثانویه و میانی حذف شده و الان اصلا شورایی وجود ندارد. ناظرها را با نویسندهها همراه کردهایم که هر نکتهای دارند، بگویند. نویسندهها میتوانند به صورت آنلاین (برخط) با ناظر در ارتباط باشند. خود بنده هفتهای یک بار با نویسندهها حرف میزنم تا ببینم چه مسئلهای دارند.» اسدی زاده افزود: «هر کسی در هر جای ایران می تواند از طریق نرم افزار بله طرحش را ثبت کند. کارشناسان در بازه زمانی یک ماه طرح او را می خوانند و جواب مکتوب می گیرد. او حق اعتراض هم دارد. به محض تایید به سمت کارگروههای سند تحول می رود که در این مرحله ۱۲ کارگروه داریم. پس از آن طرح به فیلم نامه تبدیل میشود. شرط ما این است که طرح به واقعیت جمهوری اسلامی مربوط باشد و دچار تکرار کلیشهها نباشد. در فرایند جدید بیش از ۵۰ سریال و ۱۰۰ تله فیلم در سال نوشته می شود. البته می دانم کار سختی است.»
مدیرکل دفتر فیلم نامه صداوسیما راه ساخت سریالهای خوب را پناه بردن به قصه های خوب و نیت های خالص و آدم های مجاهد دانست و گفت: «تیمی که با آن سلبریتیها زمانی، روزی روزگاری را کف بیابان ساختند، الان حاضرند با قراردادهای میلیاردی از آپارتمانهایشان خارج شوند؟ سریال سازی یک کار جمعی است که کلی مولفه دارد. فقط فیلم نامهاش با ماست. بخشی که من مسئول آن هستم فقط از راه قصهگویی خوب حل می شود.»