لیگ برتر کشتی آزاد و فرنگی بر خلاف سال های گذشته، با کاهش شدید سطح کیفی وکمی مسابقات همراه بوده است.
بر خلاف سالهای اخیر که لیگ برتر کشتی آزاد و فرنگی از سطح کیفی و کمی قابل قبولی برخوردار بود و کشتیگیران مطرح داخلی و خارجی در آن به رقابت میپرداختند، امسال این رقابتها تا اینجا با افت شدید کیفی و کمی همراه بوده و کنارهگیری برخی تیمها نیز نشان دهنده عملکرد نامناسب سازمان لیگ فدراسیون کشتی در نظارت کافی بر صلاحیت این تیمها برای ورود به لیگ بوده است.
در شرایطی که در سالهای اخیر لیگ کشتی آزاد با حضور تعداد قابل قبول تیمها برگزار میشد و ستارههای داخلی و خارجی کشتی نیز در تیمهای مختلف حضور داشتند، امسال تنها ۷ تیم در لیگ کشتی آزاد به میدان رفتند و جذابیت این رقابت ها نسبت به گذشته با افت شدیدی همراه بود.
در حالیکه قرار بود مسابقات در ۲ گروه ۴ تیمی آغاز شود، یکی از تیمها در همان ابتدا عطای حضور در لیگ را به لقایش بخشید و تیم آلفای مرزن آباد نیز چند روز پیش در میانه برگزاری مسابقات از لیگ کنارهگیری کرد!
همچنین تیمی مثل ستارگان ساری که در سالهای گذشته از تیمهای خوب لیگ محسوب میشد، امسال از همان ابتدا با اما و اگرهای زیادی در لیگ حاضر شد و به نظر میرسید صرف حضور در لیگ و نه کسب عنوان، از اهداف مسئولان تیم ستارگان و سازمان لیگ کشتی بوده است تا جاییکه این تیم ۲ روز پیش حتی حاضر به انجام مسابقهاش در لیگ نشد!
در لیگ کشتی فرنگی نیز فقط ۶ تیم در ۲ گروه ۳ تیمی حاضر شدند تا لیگ کشتی فرنگی نیز از نظر کمی و کیفی با افت زیادی همراه باشد.
نحوه برگزاری لیگ کشتی آزاد و فرنگی و مشخص بودن تیمهای برتر از همان ابتدای لیگ باعث شده انتقادات زیادی نسبت به عملکرد مدیران سازمان لیگ فدراسیون کشتی وارد شود. مشخص نیست سازمان لیگ فدراسیون کشتی بر چه اساسی بر صلاحیت تیم ها برای گرفتن مجوز حضور در لیگ نظارت داشته که برخی از آنها از همان ابتدا و یا در میانه مسابقات از لیگ کنار کشیدند تا صرف برگزاری لیگ به هر شکل ممکن با نازلترین کیفیت، مهمترین هدف سازمان لیگ کشتی باشد.
باید دید پس از برگزاری مسابقات لیگ، چه سرنوشتی در انتظار کشتیگیران و مربیان برای دریافت مطالباتشان خواهد بود.