تخم مرغ ها را خوب با همزن می زنیم . سپس پودر قند را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط شود سپس ماست و روغن( روغن را به مایع تبدیل می کنیم و می گذاریم سرد شود ) را همراه زرده ۳ عدد تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم. بکینگ پودر را با آرد الک شده مخلوط و کم کم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید. سپس خمیر را با وردنه پهن می کنیم و با قالب دلخواه شکل می دهیم و توی سینی فر چرب شده می چینیم.
تزیین روی شیرینی :بقیه تخم مرغ و اسانس بادام را با هم مخلوط می کنیم و روی خمیرهای قالب زده می مالیم و بعد پودر پسته، کنجد، پودر بادام یا پودر نارگیل را روی آن می پاشیم.
می توانید از پودر بادام یا پسته و همین طور کنجد برای تزیین شیرینی ها قبل از گذاشتن در فر استفاده کنید.فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بعد سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه یا تا وقتی که زیر شیرینی طلایی شود، در فر بپزید .آرد – ۵۰۰گرم(به مقدار لازم)
پودر قند – ۳۷۵ گرم
روغن جامد – ۵۰۰ گرم (کره)
تخم مرغ – ۶ عدد
ماست تازه سفت – ۲ قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر – یک قاشق مربا خوری
وانیل – یک چهارم قاشق چای خوری
اسانس بادام – یک دوم قاشق چای خوری
پودر پسته -به میزان دلخواه
تزیین روی شیرینی :بقیه تخم مرغ و اسانس بادام را با هم مخلوط می کنیم و روی خمیرهای قالب زده می مالیم و بعد پودر پسته، کنجد، پودر بادام یا پودر نارگیل را روی آن می پاشیم.
می توانید از پودر بادام یا پسته و همین طور کنجد برای تزیین شیرینی ها قبل از گذاشتن در فر استفاده کنید.فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بعد سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه یا تا وقتی که زیر شیرینی طلایی شود، در فر بپزید .آرد – ۵۰۰گرم(به مقدار لازم)
پودر قند – ۳۷۵ گرم
روغن جامد – ۵۰۰ گرم (کره)
تخم مرغ – ۶ عدد
ماست تازه سفت – ۲ قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر – یک قاشق مربا خوری
وانیل – یک چهارم قاشق چای خوری
اسانس بادام – یک دوم قاشق چای خوری
پودر پسته -به میزان دلخواه