مواد لازم سس
گوجه فرنگی – ۴ تا ۵ عدد
رب گوجه فرنگی – یک قاشق غذاخوری
سیر- ۲ حبه
روغن مایع – ۳ قاشق غذاخوری
نمک – به میزان دلخواه
مواد داخل کوفته
نخود فرنگی و هویج آب پز- به مقدار کافی
مواد لازم کوفته
گوشت چرخ کرده گوساله – نیم کیلوگرم
پیاز- یک عدد
تخم مرغ – یک عدد
آرد سوخاری – یک فنجان
نمک، فلفل سیاه، فلفل پرک شده، زیره – به میزان لازم
پیاز را ریز رنده کنید. سپس گوشت چرخ کرده، ادویه، تخم مرغ و آرد سوخاری را به آن اضافه و مخلوط کنید.
مواد گوشتی را به خوبی ورز دهید، روی آن سلفون بکشید و یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید.مواد داخل رولت را آماده کنید تا زمان پیچیدن سرد شده باشد.
مواد گوشتی را از یخچال خارج و بین دو لایه کاغذ روغنی با وردنه به شکل مربع باز کنید.کاغذ روغنی رویی را با دقت بردارید.مواد میانی را روی گوشت قرار دهید. با کمک کاغذ روغنی، گوشت را رول کنید و کاغذ روغنی را محکم دور آن بپیچید.رول را یک ساعت داخل یخچال بگذارید . فر را با دمای ۲۳۰ درجه گرم کنید.رولت را داخل فر از قبل گرم شده ۳۵ دقیقه بپزید سپس آن را از فر خارج کنید.کاغذ روغنی را بردارید و دوباره آن را داخل فر بگذارید و ۱۰ دقیقه دیگر بپزید تا روی رولت سرخ شود.بعد از این که رولت پخت، آن را به شکل حلقه های باریک برش بزنید.
روش تهیه سس گوجه فرنگی
روغن را در ماهیتابه بریزید، رب را اضافه کنید و تفت بدهید. سیر را نیز له و به آن اضافه کنید.گوجه فرنگی رنده شده (یا خرد شده ) را ۱۰ دقیقه بپزید.سس آماده شده را داخل ظرف سرو بریزید و رولت ها را داخل ظرف روی سس بچینید.