شیرینی
آرد – ۱۵۰ گرم
کره – ۱۰۰گرم
پودر قند – ۵۰ گرم
تخم مرغ – یک عدد
وانیل – نصف قاشق چای خوری
پودر هل – نصف قاشق چای خوری
پسته یا بادام خرد شده – مقداری
مارمالاد برای تزیین – کمی
کره نرم شده را همراه پودر قند با همزن می زنیم، بعد زرده تخم مرغ، وانیل و هل را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم.همزن را کنار می گذاریم، آردی را که قبلا الک کردیم کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفى به دست آید.سفیده تخم مرغ را با چنگال می زنیم تا از لختگى درآید، بعد با دست گلوله هاى کوچکى درست و با کمک نی در وسطش حفره کوچکی ایجاد می کنیم.گلوله ها را اول در سفیده و بعد در پودر پسته می غلتانیم و توى سینی فری که با حرارت ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه از قبل گرم کردیم، می چینیم.بعد از خارج کردن شیرینی ها اجازه می دهیم تا خنک شود .وسطش را با مارمالاد پر می کنیم.