سالادها یکی از محبوبترین و متنوعترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیشتر به عنوان پیش غذا سرو میشوند؛ اما خیلی از آنها به دلیل ترکیباتی که دارند، میتوانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند.
سالادها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنیهایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آبلیمو، آبغوره و… تشکیل میشوند که معمولاً به صورت سرد سرو میشوند و ممکن است علاوهبر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و… نیز به آنها اضافه شود که در این صورت ارزش غذاییشان بیشتر میشود و میتوان به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.
به گزارش فرارو، سالاد کلم مجلسی یکی از انواع سالادهای سرد است که محبوبیت زیادی دارد و معمولا برای پذیرایی در مهمانی و جشنها از آن استفاده میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد کلم مجلسی خوشمزه و متفاوت همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سالاد کلم مجلسی
- کلم برگ سفید کوچک: ۱ عدد
- کلم برگ بنفش کوچک: نصف ۱ عدد
- هویج: ۳ عدد
- شوید تازه خرد شده: نصف لیوان
- گردو خرد شده: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس سالاد
- ماست چکیده یا هم زده: ۳ قاشق غذاخوری
- سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
- سیر: ۳ حبه
- فلفل قرمز: به مقدار لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به کلم برگ
نکات مربوط به سس مایونز
نکات مربوط به شوید
طرز تهیه سالاد کلم مجلسی
۲ ـ در مرحله بعد کلم قرمز را خرد کنید و به کلم سفید اضافه کنید و هر دو را خوب با هم مخلوط کنید.
۳ ـ حالا هویج رنده شده، شوید و گردو خرد شده را به کلم اضافه کنید.
۴ ـ در یک کاسه جداگانه ماست چکیده را همراه با سس مایونز، سیر رنده شده و فلفل قرمز مخلوط کنید و خوب هم بزنید؛ سپس سس را به ظرف سالاد اضافه کنید و خوب مواد را زیر و رو کنید و هم بزنید تا همه سالاد با سس آغشته شود. برای سرو میتوانید روی سالاد را با گردو و شوید تازه تزیین کنید