سالاد سزار با فیله سوخاری یکی از سالادهای بسیار خوشمزه میباشد که با فیله مرغ پنیری به صورت سوخاری شده تهیه میشود.
شما می توانید فیله سوخاری را برش بزنید و روی سالاد قرار دهید و یا می توانید به صورت درسته روی سالاد قرار دهید. رسپی های مختلفی از سالاد سزار امروزه در رستوران ها سرو می شود و هرکس بنا به سلیقه خود در مزه ها و مواد آن ابتکار به خرج می دهد برای مثال یکی از زیتون سیاه یا گوجه فرنگی گیلاسی استفاده می کند و بعضی ها فقط از نان تست مزه دار شده و مرغ و کاهو که همه مواد گفته شده با این سالاد هم خوانی دارد.
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری
- فیله مرغ ۴ عدد
- پنیر ورقه ای ۲ عدد
- کاهو ۱ دسته
- نان تست ۷ عدد
- روغن زیتون ۱ ق غذا خوری
- پورد سوخاری پانکو ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد
- آرد ۱ پیمانه
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر به مقدار لازم
- مواد لازم برای تهیه سس سالاد
- سس مایونز ۳ ق غذا خوری
- سس خردل ۱ ق غذا خوری
- روغن زیتون ۳ ق غذا خوری
- سیر ۲ حبه
- پنیر پارمزان ۲ ق غذا خوری
- آب لیموترش ۱ ق غذا خوری
طرز تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری پنیری رستورانی
مرحله اول: اماده سازی مواد
ابتدا باید سینه یا فیله مرغ بدون استخوان را به صورت نازک برش بزنید و با بیفتک خوب بکوبید و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و برای ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید و بعد هر برش را برداشته و در وسط آن پنیر ورقه ای برش زده قرار دهید و مرغ را رول کنید و داخل نایلون قرار دهید و برای ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
مرحله دوم: تهیه مرغ سوخاری
در ادامه باید هر رول تهیه شده را ابتدا داخل تخم مرغ زده شده و بعد آرد و پودر سوخاری بزنید و این کار را دو بار تکرار کنید تا لایه سوخاری ضخیم شود و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید. دقت کنید پنیر را باید برش بزنید و از کنار ها و بالا و پایین مرغ فاصله داشته باشد تا موقع سرخ کردن بیرون نریزید.
مرحله سوم: آماده سازی نان تست
نان تست را روی هم قرار دهید و دور تا دور قهوه ای نان را بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید. سپس با کمی روغن زیتون و فلفل سیاه و پودر سیر مزه دار کنید و داخل تابه گریل کمی تفت دهید تا برشته شود و یا می توانید برای ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید. کاهو را را بشورید خرد کنید.
مرحله چهارم: تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری
حالا باید برای تهیه سس باید سس مایونز و خردل و سیر پوره شده را باهم مخلوط کنید و به آن آب لیموترش و روغن زیتون و در انتها پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید. کاهو را داخل کاسه ریخته و به آن فیله و نان تست را اضافه کنید و سس را روی آن ریخته و سرو کنید.