قرابیه یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه و شیک برای مهمانی و ایام نوروز است که شما میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید.
قرابیه سیب و گردو طعم و مزه بی نظیری دارد و شما می توانید برای عید نوروز می توانید این شیرینی خوشمزه را آماده کنید و یک پذیرایی شیک و منحصر به فرد داشته باشید.
قرابیه ها از خمیر کره ای تشکیل می شوند و بهتر است برای نگه داری داخل یک ظرف درب دار در یخچال نگهداری کنید.
مواد لازم
کره ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
پودر شکر ۲ ق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ ق چای خوری
ماست ۱/۴ پیمانه
آرد ۳ پیمانه
مواد لازم برای مواد میانی قرابیه
سیب متوسط ۵ عدد
شکر ۵ الی ۶ ق غذا خوری
گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه
دارچین ۱ ق مربا خوری
طرز تهیه قرابیه سیب و گردو
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید همه مواد را در دمای محیط قرار دهید، سپس همه مواد گفته شده برای تهیه خمیر جزء آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و داخل یک ظرف بریزید و هم بزنید و در ادامه باید مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مواد اضافه کنید.
مرحله دوم: تهیه خمیر
در ادامه باید خمیری نچسب و قابل فرمی بدست بیاید، میزان آرد تقریبی است و باید کم کم اضافه شود و زمانی که از خمیر بر می دارید پودر نشود و بتوانید به آن شکل دهید. خمیر را داخل سلفون یا نایلون قرار دهید و برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.