جینسینگ
عصاره جینسینگ یک مکمل گیاهی است که می تواند حساسیت به انسولین را افزایش داده و سطح قند خون را به حالت عادی بازگرداند. این گیاه در آسیا و آمریکا یافت می شود و برای کاهش سطح قند خون افراد مبتلا به دیابت موثر است. استفاده از این گیاه به عنوان یک شکل از طب سنتی برای مدت طولانی مورد استفاده قرار می گرفته است.
خار مریم
مطالعات نشان می دهد که مقدار معقول خار مریم منجر به کاهش سطح گلوکز در افراد مبتلا به دیابت میشود. اما باید در مصرف آن احتیاط کرد زیرا میتواند منجر به حالت تهوع، اسهال و همچنین نفخ شود. افرادی که می خواهند از این گیاه استفاده کنند، باید قبل از امتحان با پزشک خود مشورت کنند.
پسیلیوم
این گیاه ممکن است برای بسیاری از افراد ناشناخته باشد، اما دارای خواص شگفت انگیزی است که می تواند به بیماران دیابتی کمک کند. این گیاه در مکمل های فیبر و ملین یافت می شود. در گذشته برای درمان کلسترول نیز از این گیاه استفاده می شد. افراد مبتلا به دیابت نوع دو باید روزانه ۱۰ گرم پسیلیوم مصرف کنند تا سطح قند خون و کلسترول خون خود را بهبود بخشند.
خربزه تلخ
این یک عنصر محبوب در آشپزی آسیایی و طب سنتی چینی است. اعتقاد بر این است که این گیاه تشنگی و خستگی را که از علائم احتمالی دیابت نوع ۲ هستند، تسکین می دهد. تحقیقات نشان داده که عصاره خربزه تلخ می تواند قند خون را کاهش دهد.
ژیمنا
خواستگاه این گیاه هند و معنای آن نابودکننده قند است. مطالعات نشان داده که در برابر دیابت نوع ۱ و نوع ۲ بسیار موثر است. در افراد مبتلا به دیابت نوع ۱، افرادی که عصاره برگ را به مدت ۱۸ ماه مصرف کردند، در مقایسه با گروهی که فقط انسولین دریافت کردند، سطح قند خون شان به طور قابل توجهی کاهش یافت. آزمایشات دیگر نشان داد برگ و عصاره آن در دوره های مختلف برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نیز مناسب است. این گیاه را می توان هم به صورت زمینی و هم به شکل عصاره استفاده کرد.