گفتار درمانی آنلاین توسط گفتاردرمانگر برای لکنت زبان
تنها متخصص درمان لکنت آسیب شناس گفتار و زبان یا گفتار درمانگر است. به ویژه درمانگر تخصصی لکنت یعنی گفتار درمانگری که صرفا در حیطه ی لکنت مشغول به کار بوده است. به یاد داشته باشید که ممکن است افراد غیرمتخصص و سودجو و فریبکار با عناوینی مانند درمان قطعی لکنت زبان یا درمان لکنت زبان با شبیه سازی ذهنی توجه شما را جلب کنند.
گفتار درمانگر تنها فردی است که در دوران تحصیلات خود به صورت کامل و جامع درباره درمان لکنت آموزش دیده و مطالعه و پژوهش کرده است.
درمان لکنت در هر کودک با کودک دیگر متفاوت است و به عوامل مختلفی از جمله شدت لکنت، سن، محیط کودک و … بستگی دارد. هم چنین طول دوره درمان در کودکان نیز با هم متفاوت است اما به طور میانگین بین ۶ تا ۹ ماه متغیر میباشد. با مراجعه به متخصص لکنت کودک یا همان گفتار درمانگر برای درمان لکنت کودک خود اقدام کنید.
در صورتی که مشکوک هستید که کودک شما مشکوک به لکنت است یک ویدئوی ۳ تا ۵ دقیقه ای از صحبت کردن کودکتان تهیه و ارسال کنید تا به طور رایگان در اسرع وقت توسط متخصصان لکنت کودک تیم خانه ی لکنت بررسی شود و نتیجه خدمت شما ارسال گردد.
البته این حالت بیشتر برای کودکانی پیش میآید که مستعد این اختلال باشند. ممکن است اختلال گفتاری در زمان بلوغ نیز برای نوجوانان رخ دهد. به هر حال لکنت زبان مادرزادی نوعی از لکنت زبان است که علل به وجود آمدن آن عوامل زیستی است.
لکنت زبان یک اختلال گفتاری است که برخی از کودکان در همان ابتدای کار با آن درگیر هستند. بیش فعالی نیز یکی از اختلالات روانشناختی است که در آن فرد با نقایص توجهی و رفتارهای متفاوت از دیگر کودکان میباشد. بیش فعالی و لکنت زبان با یکدیگر ارتباط تنگاتنگی دارند. در این مقاله قصد داریم به ارتباط بیش فعالی و لکنت زبان بپردازیم و بیان کنیم چرا برخی از کودکان بیش فعال دچار لکنت زبان نیز هستند.
بیش فعالی یا ADHD یک اختلال نقص توجه است. کودکان درگیر با این اختلال توانمندی کافی برای متمرکز کردن خود بر روی مسائل گوناگون را ندارند. همین مسئله باعث میشود تا از کودک رفتارهای عجیبی سر بزند و او توانمندی کنترل کامل رفتارهای خود را نداشته باشد. به طور معمول میزان شیوع بیش فعالی در پسران از دختران بیشتر است. پسران حدود ۳ برابر بیشتر از دختران با بیش فعالی درگیر هستند. عوامل گوناگونی در بوجود آمدن و تشدید این اختلال روانپزشکی دست دارند. از جمله مهمترین عوامل بیش فعالی میتوان به ژنتیک، مصرف مواد مخدر توسط مادر در دوره بارداری، صدمات مغزی کودک و… اشاره کرد. بیش فعالی معمولا به سه گونه دیده میشود. یا فقط به صورت نقص توجه بروز میکند. گاهی به صورت حرکات عجیب و تکانه ای نمایان میشود و در برخی از موارد به صورت ترکیبی از هر دو میباشد.