یکی از مقویترین و خوشمزهترین سوپهای گیاهی، سوپ سبزی است که از ترکیب بروکلی، ترهفرنگی، جعفری و پنیر درست میشود. این سوپ چهارفصل را بهعنوان یک وعده غذایی سبک و مقوی برای افراد خانه درست کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۲ ق س روغنزیتون
- ۱ عدد پیاز خرد شده
- ۱ عدد ترهفرنگی خرد شده
- ۲ حبه سیر خرد شده
- ۴ ق س برنج
- ۱ پیمانه بروکلی خرد شده
- پیمانه گشنیز خرد شده
- ۱ ق س آبلیموی تازه
- پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- به میزان لازم نمک و فلفل
- در صورت تمایل پسته خرد شده
طرز تهیه:
۱٫ در یک قابلمه مناسب روغنزیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز، ترهفرنگی و سیر خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم شوند. بعد از حدود ۵ دقیقه برنج را همراه با کمی آب داخل قابلمه بریزید. درِ قابلمه را بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید تا برنج نرم شود.
۲٫ در این زمان بروکلی خرد شده را همراه با گشنیز و مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید. دوباره درِ قابلمه را بگذارید و به پختن ادامه دهید.
۳٫ بعد از ۵ تا ۷ دقیقه پنیر پارمسان رنده شده را همراه با آبلیمو و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید. بهآرامی سوپ را هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند.
۴٫ حالا حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا سوپ کمی خنک شود، سپس آن را داخل مخلوطکن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا سوپ نرم و یکدست شود.
۵٫ سوپ را داخل ظرف موردنظر بریزید. آن را با گشنیز خرد شده و در صورت تمایل مغز پسته خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.
یه جور دیگه
برای تهیه این سوپ میتوانید از سینه مرغ پخته و ریش شده هم استفاده کنید.