پارک باستانشناسی پمپئی در بیانیهای با اعلام اینکه علیرغم اندازه کوچک خانه، «این سکونتگاه به خاطر سطح بالای تزئینات دیواریاش ما را شگفتزده کرده است، افزود: نقاشیهای دیواری مشابه نقاشیهایی هستند که در خانههای مجلل یافت میشوند.
این خانه به رغم خانههایی که در جریان فوران آتشفشان کوه «وزوو» در سال ۷۹ میلادی در این شهر باستانی ویران شدند، با معماری سنتی طراحی اتاقهای مسکونی با حیات مرکزی ساخته نشد. در این نوع سبک از معماری رومی که از قرن ششم پیش از میلاد رایج شده بود، خانهْ دور حیاتی ساخته میشد که در مرکز آن استخری برای جمعآوری آب باران قرار داده میشد.
باستانشناسان از زمانی که کاوش در «پمپئی» از چند صد سال گذشته در این شهر آغاز شده است، اطلاعات زیادی درباره مردم این شهر رومی کسب کردهاند. از جمله این اطلاعات میتوان اشاره کرد که ساکنان «پمپئی» نسبتا ثروتمند بودند. بر اساس بقایایی که در جریان کاوشهای پیشین کشف شده است میتوان نتیجه گرفت که مردم این شهر برای هنر و معماری اهمیت قائل بودند.
در ماه آوریل، در نتیجه کاوش در «پمپئی» یک اتاق ضیافت مملو از نقاشیهای دیواری سالم، تصویرگر صحنههایی از «جنگ تروا» نیز کشف شد. از دیگر اکتشافات مهمی که سال گذشته در همین مکان انجام شده است به کشف خانهای به همراه یک نانوایی میتوان اشاره کرد که گمان میرود از حیوانات و بردهها برای اداره آن استفاده میشد.
ویرانههای «پمپئی» در قرن شانزدهم میلادی کشف شد و نخستین کاوشها در این مکان در سال ۱۷۴۸ میلادی آغاز شد. «پمپئی» دومین محوطه باستانشناسی پربازدید در جهان محسوب میشود.