در روز نخست رقابتهای تیراندازی قهرمانی آسیا امیر جوهریخو در فینال تپانچه بادی به مدال برنز رسید و جواد فروغی سیام شد.
نمایندگان ایران در روز نخست مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا در تپانچه بادی ۱۰ متر در خط آتش ایستادند.
امیر جوهریخو با رکورد ۵۸۲.۲۷ در رده پنجم قرار گرفت و فینالیست شد. او در مرحله فینال با رکورد ۲۰۶٫۲ در رده سوم ایستاد و مدال برنز را کسب کرد. در این ماده ورزشکار چین و کره به ترتیب به مدال طلا و نقره رسیدند.
همچنین در مرحله مقدماتی این ماده وحید گلخندان با رکورد ۵۸۰.۱۷ در رده یازدهم ایستاد و جواد فروغی قهرمان المپیک با رکورد ۵۷۱.۱۸ سیام شد و از صعود به فینال بازماندند.
تیم ایران با ترکیب امیر جوهریخو، وحید گلخندان و جواد فروغی با مجموع امتیاز ۱۷۳۳ در رده سوم ایستاد و صاحب مدال برنز شد. تیم چین قهرمان و هند هم نایبقهرمان شد.
در ادامه مسابقات امروز مرحله مقدماتی تپانچه ۱۰ متر پسران نوجوان نیز انجام میشود.