
تیم فوتبال کلباء امارات که در فصل جاری سامان قدوس، احمد نوراللهی، شهریار مغانلو، محمدمهدی محبی و امیرحسین سامدلیری را در اختیار دارد، در دیداری تدارکاتی در ورزشگاه آلمکتوم دبی به مصاف النصر و یاران مهدی قایدی رفت.
کلباء امارات که شهریار مغانلو را از جمع بازیکنان ایرانیاش در ترکیب اولیه داشت، در شرایطی مقابل النصر قرار گرفت که این تیم هم مهدی قایدی را به علت آسیب دیدگی در فهرست نمیدید.
النصر که طی سه هفته گذشته لیگ برتر امارات نمایش ضعیفی داشته و پس از یک شکست و دو مساوی با هشت امتیاز به رتبه هشتم جدول سقوط کرده بود، در دیدار تدارکاتی برابر کلباء نمایش خوبی داشت و توانست به برتری یک بر صفر برسد.

کلباء که در پنج هفته ابتدایی فصل ۲۶-۲۰۲۵ لیگ برتر امارات یک شکست، یک مساوی و سه برد داشته و در رتبه سوم جدول قرار دارد، در مسابقه دوستان مقابل النصر سامان قدوس را به علت همراهی تیم ملی ایران و محمدمهدی محبی را به دلیل مصدومیت در لیست نمیدید.
مغانلو در حالی یکی از نفرات اصلی کلباء مقابل النصر بود که برخلاف تورنمنت کافا که یکی از نفرات اصلی تیم ملی بود، این بار در اردو حضور ندارد.