رئیس فدراسیون دوومیدانی گفت: زنگ خطر برای دوومیدانی به صدا در آمده است و اگر کار و تلاش نکنیم، بعدها افسوس میخوریم.
وی با اشاره به برگزاری اولین دوره رقابتهای بینالمللی جام امام رضا (ع) در مشهد گفت: با برگزاری این مسابقات متوجه شدیم که موقعیتمان در دوومیدانی کجاست و در کدام نقطه ایستادهایم. برگزاری این رویداد بسیار ارزشمند بود و این اتفاقی است باید در طول سال ۲، ۳ بیفتد. اینکه بخواهیم برای رویارویی با حریفان خارجی منتظر بازیهای آسیایی یا مسابقات قهرمانی آسیا باشیم، درست نیست. به هر حال برگزاری رویدادهای بینالمللی در فضای باز خلأ مهمی است که دوومیدانی ایران پیش از این نسبت به آن محروم بود.
رئیس فدراسیون دوومیدانی ادامه داد: نباید از این موضوع پنهان شویم و از مسابقه دادن و برگزار کردنش بترسیم. برگزاری رقابتهای جام امام رضا (ع) مشکلات و مسائل زیادی را برایمان روشن کرد. واقعیت این است که اگر تلاش نکنیم، کارمان سخت میشود. ما نیاز داریم که از تجربه روز مربیان بینالمللی استفاده کنیم. در واقع ظرفیت موفقیت وجود دارد و باید به کمک دانش روز به آن دست پیدا کنیم.
صیامی با بیان اینکه تلاش زیادی صورت گرفته تا ورزشکاران خارجی از کشورهای بیشتری به ایران بیایند، عنوان کرد: واقعاً دوست داشتم چند کشور دیگر نیز که به ایران دعوت شده بودند، به کشورمان میآمدند و در مسابقات شرکت میکردند؛ چرا که این کار باعث میشد تا بضاعت دوومیدانی ایران بیشتر نمایان شود. تلاش زیادی برای برگزاری این مسابقات شد و به نظرم رقابتهای خوبی هم بود؛ بهطوریکه که حتی احسان حدادی از آمریکا تماس گرفت و گفت که علاقهمند به شرکت در آن بود، اما به دلیل وضعیتی که دارد، نتوانسته به ایران بیاید.
وی در امه گفت: باید یک آسیبشناسی درست و دقیق در دوومیدانی داشته باشیم و نباید زمان را از دست بدهیم. بسیار مهم است که بتوانیم نفرات جایگزین ستارهها را کشف کنیم. ما باید چند پرتابگر دیسک مثل احسان حدادی تربیت کنیم و چهرههایی همچون صادق صمیمی و حسین رسولی از این دسته هستند. شرایط در سایر مواد نیز همین گونه است. اگر روزی برسد که تفتیان و قاسمی نتوانند در یک رویداد شرکت کنند، باید دوندگانی را داشته باشیم که جای آنها را پر کنند.
رئیس فدراسیون دوومیدانی در پایان خاطرنشان کرد: زنگ خطر برای دوومیدانی به صدا در آمده است و اگر کار و تلاش نکنیم، بعدها افسوس میخوریم.