بازیگر سریال «تعبیر وارونه یک رویا» به بهانه پخش آن از آیفیلم به خاطراتی از این سریال از جمله روش جیرانی در رو کردن قصه اشاره کرد.
شیوا خسرومهر به بهانه بازپخش سریال «تعبیر وارونه یک رویا» از شبکه آیفیلم در گفتگو با خبرنگار ما بیان کرد: به شدت این سریال را دوست داشتم و فکر میکنم اگر سر صحنه و پشت صحنه کار، همه چیز درست باشد، میتوان مطمئن بود که نتیجه روی آنتن جواب خواهد داد.
وی ادامه داد: پشت صحنه «تعبیر وارونه یک رویا» محیطی آرام و خوب بود و در جلوی دوربین هم آقای جیرانی کاربلد بودند و میدانستند که از کار و بازیگر چه میخواهند. وجود قصه، کارگردان و بازیگران خوب در سریال نه تنها هر بازیگری را برای همکاری در این پروژه ترغیب میکرد که نوعی آرامش خاطر و اطمینان را هم میداد که نتیجه، مورد پسند مردم و پربیننده خواهد شد.
وی درباره بازپخش این سریال از آیفیلم عنوان کرد: دوست دارم این سریال را با دوبلههای مختلف از جمله آذری و کردی هم ببینم و به نظرم خیلی جالب است. تماشای دوباره سریالها این فرصت را به بازیگر هم میدهد تا مروری بر کارش داشته باشد و ایرادات و اشکالات بازیگریاش را رصد کند.
خسرو مهر درباره نحوه پیوستن خود به تیم بازیگران این سریال توضیح داد: یک شب در خانه بودم که آلاله هاشمی تماس گرفت و آدرسی را در خیابان الهیه داد و گفت خودت را زودتر به اینجا برسان. همان اول کار، حضور دو نفر نظرم را جلب کرد؛ فریدون جیرانی و فرهاد قائمیان. حضور همین دو نفر هم کافی بود که پیشنهاد بازی در سریال تعبیر وارونه یک رویا را قبول کنم. حتی نقش خودم در سریال برایم مهم نبود و به مسائل مالی هم فکر نمیکردم. همان شب ساعت یک و نیم قرارداد بستم و اولین سکانسم را که با نگار عابدی بود جلوی دوربین رفتم.
این بازیگر درباره کارگردانی فریدون جیرانی یادآور شد: جیرانی از سینما به تلویزیون آمده بود و اکثر مردم او را با مدیوم سینما میشناختند و این حضور در تلویزیون آن هم برای اولین مرتبه خیلی جذاب بود. البته سریال هم جذابیتهای خاص خودش را داشت. مثلاً قرار بود به شکل سیاه و سفید روی آنتن برود که نمیدانم چرا این اتفاق نیفتاد. قصه تعبیر وارونه یک رویا نسبت به بسیاری از سریالهایی که از تلویزیون پخش میشود، بسیار جذابتر بود و مجموعهای از بازیگران خوب مانند امیر جعفری، فرهاد قائمیان، قاسم زارع و نگار عابدی هم در سریال حضور داشتند.
وی درباره سختیهای کار گفت: بخشهایی از سریال در خارج از کشور تصویربرداری شد و مخاطبانی که امکان و شرایط خروج از کشور را نداشتند، میتوانستند با تماشای این سریال و از طریق لنز دوربین، کشورهای دیگر را هم ببینند.
خسرومهر درباره نقش خود نیز بیان کرد: آن قدر نقشم را دوست داشتم و برایش وقت و انرژی گذاشتم که آقای جیرانی نقش دکتر را در فیلمنامه پررنگ و حضورش را بیشتر کرد. روش آقای جیرانی این بود که کل قصه را برای بازیگر رو نمیکرد تا همه چیز برای او تازگی داشته باشد. معمولاً ما فقط درباره سکانسهایی که همان روز بازی داشتیم، میدانستیم و از آنچه قرار است در آینده اتفاق بیفتد، مطلع نبودیم.
وی اضافه کرد: نقش من در سریال مثبت بود و مردم معمولاً با نقشهای مثبت ارتباط بهتری برقرار میکنند و از این نظر، بازخوردهای مثبتی از مخاطبان سریال گرفتم. ضمن اینکه خود سریال هم پربیننده بود و طرفدار زیادی داشت.
بازیگر سریال «سارق روح» با اشاره به تصویربرداری در خارج از کشور گفت: زمانی که برای تصویربرداری به ارمنستان رفتیم، هوا سرد بود و جلوی دوربین کاپشن و کلاه داشتیم. وقتی به ایران برگشتیم، مجبور بودیم با همان لباسهای زمستانی جلوی دوربین برویم، آن هم در هوای گرم. کار خیلی سختی بود. یادم هست از جمله لوکیشنهای سریال در ایران یک آسایشگاه روانی بود. وقتی آنجا رفتیم و فیلمبرداری را آغاز کردیم، بیماران این آسایشگاه به ما که در تابستان کاپشن و کلاه و لباس زمستانی پوشیده بودیم، نگاه میکردند و برایشان مایه تعجب بود.
وی درباره پخش این سریال از شبکه آیفیلم یادآور شد: خیلی فرصت تماشای تلویزیون را ندارم اما وقتی میبینم آیفیلم سریال یا فیلم مورد علاقهام را پخش میکند، مینشینم و تماشا میکنم و گاهی هم دوستان لطف میکنند و اطلاع میدهند که فلان سریالم از آیفیلم پخش میشود و اگر فرصت کنم حتماً آن را هم میبینم.